• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verecek yol arkadaşı ariyorum

Yapan olmus mu acaba ya. Bi merak ettim yapsam mi diye :)
Denemekten bir şey olmaz. Yerinde olsam bir hafta denerdim en azından. Çünkü yeşil limon normal limonun 3 katı kadar tesirliymis. E bir limon yesilcayin bile etkisini 7 katına çıkaracak kadar güçlü olduğuna göre. :))
Yapan var mı bilmem. Ama ben kesinlikle yapmayı düşünüyorum.
80 le hamile kaldım 79 kiloyum şu an. Hep 80 le devam ettim ama hastaneye yatinca bir kilo vermişim iki günde.
O yüzden doğum yapınca mutlaka egzersiz ve bu limon detoksunu yapmalıyım. Çünkü doğumdan sonra çok kilo alanlardanim

Denemekten bir şey olmaz. Yerinde olsam bir hafta denerdim en azından. Çünkü yeşil limon normal limonun 3 katı kadar tesirliymis. E bir limon yesilcayin bile etkisini 7 katına çıkaracak kadar güçlü olduğuna göre. :))
Yapan var mı bilmem. Ama ben kesinlikle yapmayı düşünüyorum.
80 le hamile kaldım 79 kiloyum şu an. Hep 80 le devam ettim ama hastaneye yatinca bir kilo vermişim iki günde.
O yüzden doğum yapınca mutlaka egzersiz ve bu limon detoksunu yapmalıyım. Çünkü doğumdan sonra çok kilo alanlardanim
Istersen grubumuza katilabilirsin :) allah anali babali kucagina almayi nasip etsin canim.

Evet nasil erdin o 16 kiloyu?anlat bizee
Ozaman çok yanlış beslendim daha doğrusu çok inat etmiştim yemiyordum yanızca çok acıktığımda eti form yiyordum, ama önerebileceğim, yeşil çay beyaz çay içmek yoğurt sebze protein ağırlıklı beslenmek karbonhidratı tamamen hayatınızdan çıkarmak yağ yakımını hızlandırabilir

Back
X