Hım, o zaman kitaplarını alıp okusanız?
Ama bi gerçek var, o grup çok motive edici.
Muhteşem tarifler, başarı hikayeleri, kimi insanlar öncesi ve sonrasının fotoğraf paylaşımları.
Benim kilo problemim yok, fakat denemek için yaptım bir haftada 2 kilo verdim, ama tabii hep bu şekilde değil ileri zamanda duraksamalar oluyor.
Birde Karatay beslenmesine başlamadan önce kan tahlili yapılıyor, siz bi araştırın, burda anlatmaya kalksam çok derin bi konu anlamayabilirsiniz.
Hayatınızdan sadece un, patates, pirinç ve şekeri kaldırıyorsunuz, geri kalanı herşey yiyebiliyorsunuz, mesela kahvaltıda 2 yumurta, bolca mevsim salatası, peynir zeytin istediğiniz kadar, ekmek yerine kavrulmamış kuruyemiş genelde fındık veya ceviz yenir, günkurusu kayısının içine fındık veya ceviz tereyağı koyulur , tatlı ihtiyacını bu şekilde giderilir. Önemli olan 5 saat boyunca hiç bişey yememek, zaten tıka basa yenildiği için çok fazla açlık hissedilmiyor.
Öğlen bi çorba veya bi bardak ayran yanında kuruyemiş veya hiç bişi yenmeyebilir önemli olan saatleri ayarlamak. Çalışan bayanlar için öğlen yenilebilir.
Akşam tam bi ziyafet oluyor :)
Yasak olan şeylerin dışında herşey yenilebilir, hatta istediğin kadar aç kalmadan doya doya yiyebilirsiniz.
Meyveyi de sadece kahvaltıda bir adet tüketiliyor.
Amaç yiyeceklerin organik ve paket ürün olmaması herşey doğal olmalı..
Fakat bu çok mümkün olamayabilir, ama olduğu kadar yapılır ancak.
Umarım size faydalı olabilmişimdir