Selam kizlar.gecenlerde bi konu acmistim oglumun sunneti diyerekten.6. ayda sunnet fazla kilolarim var veremiyorum ben ne yapacam sıkıntıdayım ya.68 kilo ne demek boy da yokki hay aksi.inanin diyet rejim az yemek deyince daha cok kilo aliyorum ya.yesil cay sonra marketlerde satilan müsli falan aldim.igrencler ama yinede uymaya calisiyorum yok arkadas yok bir gram veremedim.şu bendeki istahi alin yaaa .bana zorlanmadan hic ac kalmadan oturdugum yerde kilo vermem icin tavsiyeye ihtiyacim var ama yokki oyle bisey yinede. Kolay kilo vermeme yardimci bilgiler paylasirsaniz memnun olurum Saygilarr
Ya yiyip yiyip uyumak istiyorum ofNasil kilo verilir degil de, nasil kilo alinir cok iyi biliyorum.
Bi ara yesil kahve diye bisey cikmisti internetten siparis verdim ictim inanin ustune 4 kilo fazladan aldim yalan ya onlarYemeklerden yarim saat once iki kapsul olmak uzere corekotu yagi kapsulu
Kahvaltidan once bi bardak ilik suya yarim limon suyu...uc hurmanin cekirdeklerini cikarip icine corekotu doldur ve zeytinyagina bandirip ye
Bi ara yesil kahve diye bisey cikmisti internetten siparis verdim ictim inanin ustune 4 kilo fazladan aldim yalan ya onlar
Ya yiyip yiyip uyumak istiyorum of
diyetisyene git insülin direncin olabilirSelam kizlar.gecenlerde bi konu acmistim oglumun sunneti diyerekten.6. ayda sunnet fazla kilolarim var veremiyorum ben ne yapacam sıkıntıdayım ya.68 kilo ne demek boy da yokki hay aksi.inanin diyet rejim az yemek deyince daha cok kilo aliyorum ya.yesil cay sonra marketlerde satilan müsli falan aldim.igrencler ama yinede uymaya calisiyorum yok arkadas yok bir gram veremedim.şu bendeki istahi alin yaaa .bana zorlanmadan hic ac kalmadan oturdugum yerde kilo vermem icin tavsiyeye ihtiyacim var ama yokki oyle bisey yinede. Kolay kilo vermeme yardimci bilgiler paylasirsaniz memnun olurum Saygilarr
Yorum icin tesekkurlerYemeklerinizde ölçü ile yağ kullanın 1 maksimum 2 yemek kaşığını gecmesin..
Protein ağırlıklı Beslenmeye çalışın..köfte et vs. Yağsız pişirin yanına bol salata..
Ekmeksiz duramayanlardansaniz en azından beyaz ekmekten uzak durun..
Makarna seviyorsaniz yağsız şekilde sos ile tüketin..
Aslında hiç aç kalmadan çok rahat kilo verebilirsiniz..
Selam kizlar.gecenlerde bi konu acmistim oglumun sunneti diyerekten.6. ayda sunnet fazla kilolarim var veremiyorum ben ne yapacam sıkıntıdayım ya.68 kilo ne demek boy da yokki hay aksi.inanin diyet rejim az yemek deyince daha cok kilo aliyorum ya.yesil cay sonra marketlerde satilan müsli falan aldim.igrencler ama yinede uymaya calisiyorum yok arkadas yok bir gram veremedim.şu bendeki istahi alin yaaa .bana zorlanmadan hic ac kalmadan oturdugum yerde kilo vermem icin tavsiyeye ihtiyacim var ama yokki oyle bisey yinede. Kolay kilo vermeme yardimci bilgiler paylasirsaniz memnun olurum Saygilarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?