Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben iki cocuk annesi 25 yaşındayım ve tam 85 kiloyum birtürlü kilo veremiyorum bana etkili zayıflama kürleri yada başka şeyler önere bilirmisinz sizden yanıt bekliyorum
ben iki cocuk annesi 25 yaşındayım ve tam 85 kiloyum birtürlü kilo veremiyorum bana etkili zayıflama kürleri yada başka şeyler önere bilirmisinz sizden yanıt bekliyorum
edacım öncelikle bende zayıfla mücadelesindeyim dogumdan sonra bendede baya bi kaldı bu kilolar şuan 72 kiloyum zor güçte olsa günde 3litre su içiyorum bol hareket ediyorum ve en önemlisi abur cuburu kes.kendine haftada bi gün kaçamak günü ilan et ama baska günler sağlıklı beslen.canın sıkıldıkça müziği aç zıpla
canım benim tavsiyemde bi diyet gurubuna katıl orda çok güzel paylaşımlar var neyi yapıp neyi yapmaman gerektiğini sölüyolar.eger vaktin varsa faydalı olabileceğini düşünüyorum..kolay gelsin..