Kilo veremiyorum yardımm :(

Bu konuyu takipteyim. Benim pko falan var mı test hiç yaptirmadim ama 3-4 yıldır 60 in altına düşemiyorum.
Baktırmalısın bence. Bende pko var. Ve insülin direncinden şüpheleniyorum kilo verememe konusunda. Mutlaka baktırıcam en yakın zamanda

Ekmek, un, makarna , tatli gibi besinleri agziniza surmemeniz gerekiyor. Sabah haslanmis 1 yumurta, 1 ceviz, domates ve salatalikla kahvalti yapin, oglen et veya tahil,Aksam yemek yemeyin; acikirsaniz yulaf ezmesi ve yarim bardak yagsiz sutu tarcinla biraz kaynatip yiyin, inanilmaz tok tutar. Biraz zahmetli ama sonuca degiyor:)

Ekmek, un, makarna , tatli gibi besinleri agziniza surmemeniz gerekiyor. Sabah haslanmis 1 yumurta, 1 ceviz, domates ve salatalikla kahvalti yapin, oglen et veya tahil,Aksam yemek yemeyin; acikirsaniz yulaf ezmesi ve yarim bardak yagsiz sutu tarcinla biraz kaynatip yiyin, inanilmaz tok tutar. Biraz zahmetli ama sonuca degiyor:)
Mutlaka deneyeceğim teşekkürler

Canım arkadaşlar daha önce yazmışlar, mutlaka bir doktora git ve hormon ve kan değerlerini ölçtür. Eğer onlarda sıkıntı varsa sana ilaç verir ve daha kolay kilo verirsin.

Yalnız bir konuya değinmek isterim. Daha önce kilo verebiliyordum diye yazmışsın. Metabolizma gitgide yavaşlıyor. O yüzden eskiden oluyordu şimdi olmuyor diye düşünme. Sporunu aksatma ki metabolizman hızlansın. Bu arada kalori konusunda da çok kısıtlama getirirsen vücudun kendisini korumaya alır ve kilo veremezsin. O yüzden çok az yemek yerine, sağlıklı beslen ve kalori alımını arttır. Belki de bu yüzden kilo veremiyorsundur. Bunu ancak bir diyetisyen yorumlayacaktır. Gitmeni tavsiye ederim.

Back
X