• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo veremiyorum

EDeniz0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
5
0
36
İstanbul
merhaba kızlar ben 72 kilodaydım gecen martta yuruyus ssaglıklı beslenme ve bitki caylarıyla 62 kıloya ındım vucudumda bacaklarıım cok onceldı fakat su an 66 kılo cıvarındayım boyum kısa oldugu ıcınbacaklarım cok sıstı su an ne yaparsam yapayım kılo veremıyorum ustune ustluk gobegımde cıktı ne yapacagım hıc bılmıyorum nolur yardıım edın

Uzun yapılan diyetlerden sonra vucut metabolizması yavaslıyor canım benimde öyle suan 2bucuk 3hafta oldu diyetime devam etmeme ragmen veremiyorum tam tersi gram gram aldıgım bile oluyor.. Spoa agırlık verdim daha fazla yapıyorum ama yine kilo veremiyorum bi süre sonra metabolizma kendine gelir diyorlar, vucut alısma dönemindeymis 1 1bucuk ay sürdüğü oluyormus kilonun durması.. Pes etmeden devam et sen sporuna diyetine..

en başta hafif beslen, mutlaka kahvaltı yap, 3 öğünden ve akşam 8den sonra yemek yeme
bitki çayları iç, beyaz çay öneririm antioksidan özelliği yeşil çaydan daha çok olduğu için daha etkili zayıflamada
ne kadar kilo versen de en önemlisi yağlarını yakman, düzenli günlük spor yada yürüyüş yap

Kilo vermek için programlı ve planlı bir şekilde spor yapıp düzenli ve sağlıklı bir şekilde de beslenerek en iyi kilo verilir

Back
X