kilo vererek bebek sahibi olanlar

Konuyu görünce yazmak istedim. Bende tedavi öncesi Bi 10 kilo fazlam vardı ve diyetisyen yardımıyla 3-4 ayda anca verdim bu kiloyu. Sonra da tedaviye başladık şükür ki ilk tedavide hamile kaldım. 28 haftalık oldum ama daha 3 kilo aldım bu süreçte mide küçüldüğü için pek fazla bişey yiyemiyorum ve gebelik şekeri de çıktı üstüne insülin kullanıyorum. Eski kilom geri dönmeden doğum yapacağım sanırım bu gidişle.
Eğer kafaya koyduysanız yaparsınız inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Bnde varim tatlm

ben de kilo vermenin bebek sahibi olmakta faydalı olacağına inanıyorum. doğum doktorum bana karatayı ve taş devri diyetini önerdi , kendisi de onu uyguluyor. başlarda zor geliyor ama uyguladıkça karatay çok mantıklı gelmeye başladı. tüp bebek için uğraşıyoruz. herşey gönlünüzce olsun

ben de kilo vermenin bebek sahibi olmakta faydalı olacağına inanıyorum. doğum doktorum bana karatayı ve taş devri diyetini önerdi , kendisi de onu uyguluyor. başlarda zor geliyor ama uyguladıkça karatay çok mantıklı gelmeye başladı. tüp bebek için uğraşıyoruz. herşey gönlünüzce olsun

merhaba hoşgeldin öncelikle.umarım herşey sizinde gönlünüzce olur.

Taş devri diyeti nedir hiç duymamıştım.

Cnm bende 2 yllk evlym 2 kere tup bebek yaptk tutmadi ve cok ktym nerden baslcgmi blmyrm

İnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine
önce iyi bir jinekolog bulup sen ve eşin gerekli tüm tahlilleri yaptırın sonra alanında uzman olan bir tüp bebek doktoruyla yolunuza devam edin derim ben.

İnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine
önce iyi bir jinekolog bulup sen ve eşin gerekli tüm tahlilleri yaptırın sonra alanında uzman olan bir tüp bebek doktoruyla yolunuza devam edin derim ben.
Cnm ole yapcz artk cok yorldm vlaha

merhaba hoşgeldin öncelikle.umarım herşey sizinde gönlünüzce olur.

Taş devri diyeti nedir hiç duymamıştım.

Taş devri diyeti de karatay diyeti ile benzerlik gösteriyor , ara öğün olmadan şeker ve karbonhidrattan uzak kalarak yapılıyor , kitabı var ben onu edinip okumuştum. :)

Taş devri diyeti de karatay diyeti ile benzerlik gösteriyor , ara öğün olmadan şeker ve karbonhidrattan uzak kalarak yapılıyor , kitabı var ben onu edinip okumuştum. :)

hmmmm anladım canım benimki normak diyet

şekersiz kremasız nescafeye bile alıştım ki normalde çayı şekersiz içerdim ama kahveyi asla şekersiz içemezdim ama şekersiz kahve iştah kapatıp tok tutuyor gerçekten en azından bende öyle oluyor

Back
X