- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
Ben de varm kuzumKilolu olupta kilo vererek bebek sahibi olmak isteyen yok demekki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varm kuzumKilolu olupta kilo vererek bebek sahibi olmak isteyen yok demekki![]()
Bnde varim tatlmKonuyu görünce yazmak istedim. Bende tedavi öncesi Bi 10 kilo fazlam vardı ve diyetisyen yardımıyla 3-4 ayda anca verdim bu kiloyu. Sonra da tedaviye başladık şükür ki ilk tedavide hamile kaldım. 28 haftalık oldum ama daha 3 kilo aldım bu süreçte mide küçüldüğü için pek fazla bişey yiyemiyorum ve gebelik şekeri de çıktı üstüne insülin kullanıyorum. Eski kilom geri dönmeden doğum yapacağım sanırım bu gidişle.
Eğer kafaya koyduysanız yaparsınız inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Amin inşallah darısı sana canım. Azimliysen başarırsın![]()
Bnde varim tatlm
Cnm bende 2 yllk evlym 2 kere tup bebek yaptk tutmadi ve cok ktym nerden baslcgmi blmyrmHoşgeldin canım kendinden bahsetsene
ben de kilo vermenin bebek sahibi olmakta faydalı olacağına inanıyorum. doğum doktorum bana karatayı ve taş devri diyetini önerdi , kendisi de onu uyguluyor. başlarda zor geliyor ama uyguladıkça karatay çok mantıklı gelmeye başladı. tüp bebek için uğraşıyoruz. herşey gönlünüzce olsun
Cnm bende 2 yllk evlym 2 kere tup bebek yaptk tutmadi ve cok ktym nerden baslcgmi blmyrm
Cnm ole yapcz artk cok yorldm vlahaİnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine
önce iyi bir jinekolog bulup sen ve eşin gerekli tüm tahlilleri yaptırın sonra alanında uzman olan bir tüp bebek doktoruyla yolunuza devam edin derim ben.
merhaba hoşgeldin öncelikle.umarım herşey sizinde gönlünüzce olur.
Taş devri diyeti nedir hiç duymamıştım.
Cnm ole yapcz artk cok yorldm vlaha
Taş devri diyeti de karatay diyeti ile benzerlik gösteriyor , ara öğün olmadan şeker ve karbonhidrattan uzak kalarak yapılıyor , kitabı var ben onu edinip okumuştum. :)
yaa doktorum bana 5 kilo ver dedi onu bile beceremiyorum maşallah size
70 kiloyum canım 65 olmamı istedi Eylül e kadarkaç kilosun canım
70 kiloyum canım 65 olmamı istedi Eylül e kadar
70 kiloyum canım 65 olmamı istedi Eylül e kadar
Bir oğlum var canım çok şükür 8 yaşındahiç çocuğun varmı canım
İnşaAllah canım şekeri ekmeği öğle yemeğini bıraktım ama işte arada akşam yemeğini çok kaçırıyorum sonra da moralim bozuluyoreylüle kadar haydi haydi verirsin canım 5 kilo çok değilki yeterki kilo vermeyi gerçekten iste ve azimli ol
Bir oğlum var canım çok şükür 8 yaşında