Spor da yapman lazım ama diyetle beraber..Arkadaşlar ben 23 yaşındayım. Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı.10 kilo kadar verdim ama sanki doğum yapmış kadın gibi hem çatlaklarım var hem de gobegim sarkık ve kötü duruyor. Halbuki sadece kilo aldım ve bu oldu. Coluga çocuğa karışmış biri gibi fiziğim oldu bu yaşımda(( aynı durumda olanlar var mı? Ne yapmak lazım?
Sporsuz ve sağlıksız kilo verdiğin için öyle olmuştur yoksa imkansız.Arkadaşlar ben 23 yaşındayım. Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı.10 kilo kadar verdim ama sanki doğum yapmış kadın gibi hem çatlaklarım var hem de gobegim sarkık ve kötü duruyor. Halbuki sadece kilo aldım ve bu oldu. Coluga çocuğa karışmış biri gibi fiziğim oldu bu yaşımda(( aynı durumda olanlar var mı? Ne yapmak lazım?
10 kilo verip göbeğinizin sarkması bana çok farklı geldi. Daha önce de çok kilo alıp verdiniz mi?
Ben daha fena durumdayımArkadaşlar ben 23 yaşındayım. Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı.10 kilo kadar verdim ama sanki doğum yapmış kadın gibi hem çatlaklarım var hem de gobegim sarkık ve kötü duruyor. Halbuki sadece kilo aldım ve bu oldu. Coluga çocuğa karışmış biri gibi fiziğim oldu bu yaşımda(( aynı durumda olanlar var mı? Ne yapmak lazım?
Evet, yürüyüş bile yapmıyorum neredeyse. Ama goguslerim ve gobegim sarkık. Spor yapsam da göğsüm duzelmez. En fazla göbek kısmım sıkılaşır.muhtemelen hayatı boyunca spor yapmamıştır. karın kasları çok zayıftır.
Ben de aynı durumdayım. Azıcık bir şey yiyince gobegim davul gibi oluyorBen daha fena durumdayım
30 kilo verdim ama gören ancak 10 kilo vermişsindir diyor
Hala şişman duruyorum
DoğruSpor ,çok spor başka türlü düzelmez
Hayatım boyunca hep kiloluydum.10 kilo verip göbeğinizin sarkması bana çok farklı geldi. Daha önce de çok kilo alıp verdiniz mi?
Size öyle geliyordur ya. Psikolojik olarak şişman olduğunuzu düşünüyorsunuzdur.Hic kilo almadan sisman gözükmek meselesi var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?