• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verir miyim kizlar yardim

Enaz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
52
9
1
kizlar sabah 2 tane tam bugdagli ekmege bol tulum peyniri tomatesi tost yapip yiyorum oglen yesil cay falan iciyorum 1 meyve yoyorum aksam sebze yemegi veya haslanmis tavuk yogurt salata yiyorum ve cok su iciyorum 166 boyundayim 61 kiloyum hedefim 52 ne kdar zamanda olurum olur muyum nolur yardim edin deliricem

Kilo az olunca gitmesi de zor oluyor
Bence 4-5 ayda ulasabilirsiniz

Üstüne de tempolu yürüme ekle... daha çabuk olur.

Ben 3 ayda 13 kg verdim ama her bünye farklı verir.

Ya ben bi kere 1 ay gibi bi surede 64ten 53e indim ama ac kalarak yaotim bunu ve geri aliniyor kilolar onu yaomayi goze alamiyorum

Bu şekilde kilo verirsiniz. Ancak mutlaka en az yarım saat tempolu yürüyüşü ekleyin. tavşan'a katılıyorum bu aralıkta kilo vermek zor oluyor. Sabırlı olun :)

İnstada hesaplar var, yediklerinden yaptıkları sporlara kadar foto koyup anlatıyorlar hikayelerini. Bu hesapları takip et. Kendine benzettiğin kişiyle irtibata geç. Daha kolay gider arkadaş olunca. Ayrıca
bu zamana kadar en çok kilo verdiren de Karatay bence. Bir bak derim.

Sen nasil beslendin canim
Senin gibi....

Sabah tambuğday ekmek domates salatalık peynir haşlanmış yumurta

Öğlen buğday salata ya da yeşil salata ya da meyva

Akşam sebze yemeği ve beyaz et.

Porsiyonlar ne az ne de çok.

Ama asla akşam 6 dan sonra yemedim. Aburcuburu kestim. Ve asitli hiçbir şey içmedim.

2 günde bir de yürüyüş.

Back
X