Kilo verirken motivasyon ve ders

Sumelody

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
108
0
26
İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar.Benim size sorum kilo verirken asıl motive oluyorsunuz vede ders çalışırken yeme isteği size de geliyor mu ?

Son düzenleme:
Motivasyon icin bu sitede yada baska sitelerde diyet gruplari var, cok iyi oluyor tavsiye ederim :)
Ve ders calisirken evet daha cok yiyip iciyorum, sekersiz cay yapiyorum kendime bir litre ve bittikce tekrar yapiyorum, ayrica canim cok sekerli seyler cekiyor, mümkün oldukca tok oturuyorum masaya ama yinede atistirmalik birseyler oluyor. Sana tavsiyem: Ders önemliyse, ona calisirken yememezlik yapmaki, derse motivasyonun olsun. Sinav gectikten sonra tekrar zayiflamaya basla.
Ders calisirken arada bir kosuya yada yürüyüse cik, alisverise mesela yürüyerek git, hem insanin kafasi aciliyor.
Psikolojigi üzerine bir dergide okumustumki, insan bir cok seyi hedefliyemezmis bir anda, yani örnegin sigarayi birakacagim, on kilo verecegim, sinavi cok iyi bir notla gececegim gibisine. Tek tek yapacakmisin: Önce sinavi iyi bir notla geceyim, sonra sigarayi birakayim, ondan sonra kilo vermeye baslayayim gibisinden :)

Aynen oturduğum gibi bir şeyler atıştırmak istiyorum Anck artık kilo alıp vermekten vücudumda bu yaşta deformasyon oldu vücudumda resmen Ancak senin dediğin gibi iki şeye odaklanmak zor tabi.O zaman kilo almamız lazım.Çünkü sınav kadar sağlığımda önemli :26: Bunun için ders çalışırken meyve filan mı yesek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…