- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
yok canım yememiştim yazdıktan sonra şeftali yedim bir tane şimdi de yemek yicemGunesinKizi35 canim ondan beri hic yemedin mi Sıcaklar iştah kesiyor haklisin ankarada cok sicak ama yine de öğün atlamamaya calis sekerin düser en azından soğuk sür iç veya meyve falan ye. Hem metabolizman hızlı çalışır hem bir anda çok yeme riskinden kurtulursun benim fikrim tabii
NightStalker tamam listeye ekliyorum inşallah hedefine daha yaklaşmış olursun haftaya bugün kilonu güncellerim 74 den 65 e güzel düşmüşsün ama. Bu arada hedeflerimiz ayni... hadi göreyim bizi
NightStalker olabilir aslinda. Ortak bir karsr alabiliriz bakalım arkadaşlar ne der... hele bu ilk haftayı atlatalım haftaya herkes güncel kilolarını paylaşsın ondan sonra bakarız Ben zaten bugünden itibaren vücudumu şaşırtmak ve daha hızlı zayıflayabilmek için 17:00 da akşam yemeğimi yiyeceğim eskiden 20:00 gibi falan yiyordum
C Celty ,GunesinKizi35 kızlar süpersiniz
AmaNightStalker sen götürdün köfteleri Şaka bir yana bugün ikimizin kaçamak günü oldu diyelim neyse canım olur arada böyle şeyler
Kızlar şahane bir akşam yemeği kaçamağım olmuştu saat beşte menümde paylaşmıştım. Sonra dedim yürüyeyim ve tam 20 dakika yürümüşken abim sağolsun işimiz çıktı çok yürüyemedim.Ama kaçışım yook birazdan dans edeceğim müziğimi açıp var mı dansa eşlik edecek olan müziği duyalım
NightStalker ahaha demek mutfağa kosuyorsun bayıldım yahu Oy kıyamam ona tam öpmelik bacaklara bakk , maşallah çok tatlısınız ikiniz de. Teşekkür ederim :)
Ayy yerim maşallahAhahahha ben yokum benim minik köfte baldir bacak meydanda uyuyo çit çıkarsa uyanır oksururken bile mutfağa iki,dk gidip öyle oksuruyorumiyi danslaaaaar
Bayaa geç gördüm benim yatma vaktim gelmiş oldu :)C Celty ,GunesinKizi35 kızlar süpersiniz
AmaNightStalker sen götürdün köfteleri Şaka bir yana bugün ikimizin kaçamak günü oldu diyelim neyse canım olur arada böyle şeyler
Kızlar şahane bir akşam yemeği kaçamağım olmuştu saat beşte menümde paylaşmıştım. Sonra dedim yürüyeyim ve tam 20 dakika yürümüşken abim sağolsun işimiz çıktı çok yürüyemedim.Ama kaçışım yook birazdan dans edeceğim müziğimi açıp var mı dansa eşlik edecek olan müziği duyalım
Ahahahha ben yokum benim minik köfte baldir bacak meydanda uyuyo çit çıkarsa uyanır oksururken bile mutfağa iki,dk gidip öyle oksuruyorumiyi danslaaaaar
Ya bu bebişe ölünür.Maşallah tam ısırmalıkAhahahha ben yokum benim minik köfte baldir bacak meydanda uyuyo çit çıkarsa uyanır oksururken bile mutfağa iki,dk gidip öyle oksuruyorumiyi danslaaaaar
Ya bu bebişe ölünür.Maşallah tam ısırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?