Kilo vermek için bir not..vedee kilo vermek isteyen 2-3 arkadas arıyorum :)

hadi ama kimse yazmıyor hadi kızlar aşka gelelim birlikde olalım isteyipde başaramadığımız hiçbişey olamaz hadi

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

canım maşallah sana harikasın bende hala 59 kiloyum ya 60 la başladım 8-9 gün oldu iyi herhalde sen buraya hep gel birbirimize destek olalım bak ne güzel bana umut oldun arkadaşım :)

kızlar şuan ne buluyorsam yiyorum açıkçası çok sinirim bozuk.. almışımdır biraz kilo.. zaten haftayada sanmıyorum başlıcağımı

kızlar ben başladım diyebilirim pazartesinden beri az yemeye çalışıyorum özellikle çok çikolata yiyen biriyim şimdi çok zor oluyo desem neyse işte pazartesi aburcubur yemeyi bıraktım salı ekmek yemeyi şimdi de azar azar sık sık yiyorum.haftada 1 tartılacağım ayda bir tartılsam ölürüm meraktan.cuma günü bakıcam ne kadar verebilmişim.ama tek başıma başlayınca 2-3 gün sonra çikelatanın arasında buluyorum kendimi onun için her cuma tartılarak bakalım ne kadar vermişiz şimdi kimse varmııı başlıcak ha bu arada spor salonuna gitmeye başlayamadım daha ama günde yaklaşık en az 45dk yürümeye vede 30 dk felan spor yapmaya çalışıyorum.şimdi sizi bekliyorumm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715353&p=35114180#post35114180
Bu linke bi bak istersen canım
Benim yazım belki yardımcı olur
Öpüldün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…