Kilo verme programına başlandığında yapılan en büyük yanlışlardan biri sürekli tartılmaktır. Hergün hatta gün içinde 2-3 kere tartıya çıkanlar vardır. İstediğiniz o mucizevi düşüşü göremedikçe umutsuzluğa kapılırsınız. Kilo verme programına başladığınızda vücut kendini korumaya almak için başlangıçta direnç göstererek bir kaç kilo daha almanızı bile sağlayabilir. Bu çok normaldir, hemen umutsuzluğa kapılıp kendinizi demotive etmeyin. Yapmanız gereken şey en fazla ayda bir tartılmaktır. ( kadınlar için bu zamanlama adet görme zamanlarının sonunda olmalıdır) evet ben bunu daha önceden duymuştum araştırıp sizlerle paylaşmak istedimbu arada şuan kilom 61 hedef 50.daha önce 50ye ulasmaya çalıştım ama kekler,börekler derken kilo aldım simdi 11 kilo vermek kolaymı..benimle birlikte deneyimlerini paylaşmak isteyenleri beklerim. yarın başlıyorummm
herkes hoşgeldi ozamanbu arada şimdi kahvaltı ettim 1 yumurta,yaklaşık 1 çatal peynir,çeyrek domates yedim :44: sonra girdiğimde öğle,akşam ve ara öğünlerde ne yediğimide yazarım.tek sorun şu ki spor yapıcağım bir yer yok.1 hafta sonra spor salonuna gitmeye başlıcam haftada 2-3 gün, ama şimdi evde yaparım artık
veririz canım yaayda bir tartılmak gerekiyo bide az az sık sık yiyip spor yaptınmı iş bitiyo da işte.. yarın az az sık sık yiyoruz 1 saat yürüş,spor yapıyoruz bitti işte
benim sabah canım hiç bişey çekmiyor sayılır.ama öğlen akşam iştahım bi açılıyorrsporsuz yapacağım diyet çok işime yarar gibi gelmiyor ama napalım.haftaya sporada başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?