- Konu Sahibi Minikkelebk
-
kızlar bilmiyorum benim gibi olup da, kilo vermek isteyenler var mıdır aranızda,,, doğumdan sonra veremediğim 7 kilo yapıştı kaldı üstüme, bebişim 2 aylık benim,,,sihirli değnek olmadığına göre;( keşke olsa ;Dyavaşda olsa kilo vermek istiyorum,,, hazır emziriyoken çokda abartmadan bişeyler yapmak istiyorum ama arkadaşa ihtiyacım var,,,tam disiplin kuramıyorum kendime,, damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye,, hadi gelin şu kilolarımızı birlikte verelim,, bebişlerinizi emzirirken sütünüz çok etkilenmeden neler yapıyorsunuz, kilolarınızı nasıl veriyosunuz paylaşalım birbirmizle,,
kızlar bilmiyorum benim gibi olup da, kilo vermek isteyenler var mıdır aranızda,,, doğumdan sonra veremediğim 7 kilo yapıştı kaldı üstüme, bebişim 2 aylık benim,,,sihirli değnek olmadığına göre;( keşke olsa ;Dyavaşda olsa kilo vermek istiyorum,,, hazır emziriyoken çokda abartmadan bişeyler yapmak istiyorum ama arkadaşa ihtiyacım var,,,tam disiplin kuramıyorum kendime,, damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye,, hadi gelin şu kilolarımızı birlikte verelim,, bebişlerinizi emzirirken sütünüz çok etkilenmeden neler yapıyorsunuz, kilolarınızı nasıl veriyosunuz paylaşalım birbirmizle,,
ben doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 4 kilo daha aşağı indim yediğime içtiğime hiç dikkat etmiyorum poğaça börek kebap fast food hepsini yiyorum 3 günde 1 kilo fıstıklı baklava bitiriyorum canım deli gibi tatlı istiyor buna rağmen veriyorum sık emziriyorum ve ev işi falan yapıp çocukla uğraşıyorum nasıl kilo verdiğimi anlamıyorum bile, göbeğimse normal doğum yaptığım için eski formuna kavuştu ki ben hamilelik boyuncada toplamda 6 kilo alarak en az kilo alanlar rekorunu kırmıştım sanırım
Nasil yani 6 kilomu ben 17 kilo aldim eski kilom 60 di 7-8 kilo fazlam var bende acayip tatli yiyorum bagimli ofim resmen elim titriyo tatli yemezsem
Nasil yani 6 kilomu ben 17 kilo aldim eski kilom 60 di 7-8 kilo fazlam var bende acayip tatli yiyorum bagimli ofim resmen elim titriyo tatli yemezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?