kilo vermek isteyen var mı?

Minikkelebk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
6.998
8.647
448
İstanbul
kızlar bilmiyorum benim gibi olup da, kilo vermek isteyenler var mıdır aranızda,,, doğumdan sonra veremediğim 7 kilo yapıştı kaldı üstüme, bebişim 2 aylık benim,,,sihirli değnek olmadığına göre;( keşke olsa ;Dyavaşda olsa kilo vermek istiyorum,,, hazır emziriyoken çokda abartmadan bişeyler yapmak istiyorum ama arkadaşa ihtiyacım var,,,tam disiplin kuramıyorum kendime,, damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye,, hadi gelin şu kilolarımızı birlikte verelim,, bebişlerinizi emzirirken sütünüz çok etkilenmeden neler yapıyorsunuz, kilolarınızı nasıl veriyosunuz paylaşalım birbirmizle,,

merhaba benimde yaklaşık bir 5-6 kg fazlam var. 3 ay oldu doğum yapalı. bu ara kafama takmaya başladım. biran önce vermek istiyorum bende. aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama uygulamak zor oluyor.buradan birbirimizi motive edersek gerçekten süper olur. süt verirken daha fazla kalori yaktığımız için daha kolay kilo verebiliriz ama sanırım süt verdiğimiz içinde iştahımız açılıyor.
daha zayıf bir anniş olmak istiyorum bende (

ben günde iki öğün yiyorum ve aralarda da açlık hissettikçe meyva, bazen dondurma, sütlü tatlı..
bir de benim ikinci bebeğim, ikisi ile uğraşırken sarf ettiğim enerji, uykusuzluk..şu an hamilelik başlangıcı kiloma göre 2 kilo aşağıya inmişim..
yalnız akşam 6 ya da 7 den sonra kalorili şeyler yememeye dikkat ediyorum..kalorili şeyleri gün içerisinde tüketmeye çalışıyorum..pasta börek pek yemiyorum, olsa yerim de yapacak vakit yok zaten..
emzirirken gerçekten kilo veriliyor ama düzenli beslenmek, abur cuburdan olabildiğince uzak durmak şart..

ben dikkat etmeden hamilelik öncesi kiloma döndüm ama göbeğim dönmedi
oğlumu kucağımda taşımaktan sırtım ve kollarım ağrıyor. Göbek eritmek için spor yapmak lazım ama enerjim yok

mrb bende 85 kilo ile hamile kaldım şimdi bebeğim 11 aylık 81 kilodayım emzirerek kilo vermek kolayda nasıl yapacaz bilmiyorumm

Çok zor emzirirken kilo vermek sıvı ağırlıkda beslenmeye çalışıyorum ama sabitlendi kaldı kilolarım.. en doğrusu ve sağlıklısı sanırım spor en azından yürüyüş yapmalıyız

Benimde dogumdan sonra uzerime yaPisan 8 kilom var gun icinde yemek yapmaya zaman olmuyo kizgunduzleri uyumuyor abur cubur hazir seyler yiyirum surekli boyle olunca kilo vermek zor ama acayp canim sikiliyor hic bisey ustume olmuyor 36_38 beden giyen ben 40 bazende 42 beden oldum yaw

ben doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan 4 kilo daha aşağı indim yediğime içtiğime hiç dikkat etmiyorum poğaça börek kebap fast food hepsini yiyorum 3 günde 1 kilo fıstıklı baklava bitiriyorum canım deli gibi tatlı istiyor buna rağmen veriyorum sık emziriyorum ve ev işi falan yapıp çocukla uğraşıyorum nasıl kilo verdiğimi anlamıyorum bile, göbeğimse normal doğum yaptığım için eski formuna kavuştu ki ben hamilelik boyuncada toplamda 6 kilo alarak en az kilo alanlar rekorunu kırmıştım sanırım

pazartesiden itibaren hemen hemen hergün bebişimle sahilde bir 45 dk. yürümeye karar verdim.bebişim bayılıyor dışarıda gezmeye çok rahatladığını hissediyorum.balkona bile çıksa havası değişiyor prensesimin. aslında sık çıkıyoruz ama bunu düzene oturtacağım.bunun banada olumlu katkısı olacağını düşünüyorum. birde regl oldum. reglden sonrada göbeğin dahada indiğini duymuştum insallh doğrudur.

Nasil yani 6 kilomu ben 17 kilo aldim eski kilom 60 di 7-8 kilo fazlam var bende acayip tatli yiyorum bagimli ofim resmen elim titriyo tatli yemezsem

benimde 4 ay olucak nerdeyse göbek yapıştı kaldı nasıl gitçek bu göbek yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…