• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO VERMEK İSTEYENLER KOŞUNNN!!!

hmbidusunelim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
23
12
3
24
Kızlar selam, birbirimizi motive edip kilo vermek amacıyla konu açmıştım ama ne yazıkki kimsenin ilgisini çekmedi. Belki yeniden ilginizi çeker şimdiden 1 kg vermişim henüz bir haftadır yapıyorum ve emziriyorum.

İsterseniz size neler yaptıklarımı söyleyebilirim. O benim de bırakmamak için motivasyona ihtiyacım var.

Kızlar selam, birbirimizi motive edip kilo vermek amacıyla konu açmıştım ama ne yazıkki kimsenin ilgisini çekmedi. Belki yeniden ilginizi çeker şimdiden 1 kg vermişim henüz bir haftadır yapıyorum ve emziriyorum.

İsterseniz size neler yaptıklarımı söyleyebilirim. O benim de bırakmamak için motivasyona ihtiyacım var.
Koştum geldim bacım. Ama bir taraftan da mantı yiyorum şuan. Varsa tavsiyen dinliyorum 🥴

Hepiniz göbüş yapacaksınız 😂
Bol su, bol probiyotik, bol yeşillik ve az şekerli meyve yiyin bu sıcaklarda, bikini giyeceksiniz olmaz ama böyle :KK14:

Bol su, bol probiyotik, bol yeşillik ve az şekerli meyve yiyin bu sıcaklarda, bikini giyeceksiniz olmaz ama böyle :KK14:

Bilmiyordum, dikkat ederim ❤️

Burada konu açmak yasakmış, neler yaptığımı profilimde yeni konu açıp paylaşacağım. Lütfen birbirimize destek olalım kurtulalım fazla kilolardan

Bira tamam da yanına midye gider, kalamar gider, pattis gider mantı makarna ne 😂
Ahah bira her şeyle gider, mantı hariç tabii :D
Sonra vay efendim bira göbeği yaptım diye sızlanıyorum.

Bazen kilo alıyorum diye yemeği azaltıp biraya devam ediyorum. Annem "tam tersini yapıp birayı azaltsan daha mantıklı değil mi" diyor. "Bira içebilmek için yemeği azaltıyorum, kontenjanı biraya ayırıyorum" diyorum. Bence çok mantıklı bir çözüm :D

Ahah bira her şeyle gider, mantı hariç tabii :D
Sonra vay efendim bira göbeği yaptım diye sızlanıyorum.

Bazen kilo alıyorum diye yemeği azaltıp biraya devam ediyorum. Annem "tam tersini yapıp birayı azaltsan daha mantıklı değil mi" diyor. "Bira içebilmek için yemeği azaltıyorum, kontenjanı biraya ayırıyorum" diyorum. Bence çok mantıklı bir çözüm :D
IMG_5038.webp

Aynen ablacım mesela lahmacunun içinde booolll bollll mevsim yeşillikleri yerim, çiğköfteyi yeşilliklere sararım, yanına da ayran (probiyotik sonuçta) 😂😬 Sonra şiştim Allah söndür beni kdjsjdjdkds

Back
X