• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO VERMEK İSTEYENLER KOŞUNNN!!!

Aynen ablacım mesela lahmacunun içinde booolll bollll mevsim yeşillikleri yerim, çiğköfteyi yeşilliklere sararım, yanına da ayran (probiyotik sonuçta) 😂😬 Sonra şiştim Allah söndür beni kdjsjdjdkds
Bak bir de tiye alıyorlar :KK70: sizin koca göbüşlerinizi görürüm plajlarda, pikinilerden fırlayan simitlerinizin arasına yeşillik sıkıştırırım hahahahahahaha

Aynen ablacım mesela lahmacunun içinde booolll bollll mevsim yeşillikleri yerim, çiğköfteyi yeşilliklere sararım, yanına da ayran (probiyotik sonuçta) 😂😬 Sonra şiştim Allah söndür beni kdjsjdjdkds
1749754979695.webp

Sarımsaksız yenmez zaten😵‍💫 offf çok güzel gidiyor meret ama işte löp löp et yapıyor, güzel olan şeyler niye zararlı :KK70:
İmtihan dünyası işte napalım 🤪 Ya aslinda normal vakitlerde yesek birşey olmazda benim hatam bütün gün aç durup akşam yemekte ve sonrasında ne bulursam yemek. Toplamda fazla yemiyorum ama ne yersem akşam vakitlerinde yiyorum. Bir ara aralıklı oruçla ne güzel zayıflamıştım. Keşke yine başlayabilsem 🥲

Tavsiyelerim sırayla

1: zayıf olduğunuz fotoğrafların magnetlerini buzdolabının üzerine yapıştırıyorsunuz. Magnet yerine fotokopi yada fotograf da olur. Böylece her buzdolabını açmak istediğinizde iştahınız kaçacak

2: YouTube’da zayıflama frekansı var her gün sabah öğle akşam olmak üzere 3-5 defa dinliyoruz.

3: zihnimizde sürekli çok kilo verdiğimizi hayal ediyoruz.

4: selülit kremi alıp nerenin sıkılaştırmak istiyorsanız sürüyorsunuz üzerine bir de yürüyüş yaparsanız çok hızlı İnceltiyor

Bundan sonrakiler klişe

Sabahları yürüyüş yapamıyorsanız akşamları yapın ben öyle yapıyorum çünkü yorgunluğun üzerine uyumak çabuk toparlandırıyor ve dinlendiriyor. Üstelik sabah dinç uyanıyorsunuz.

Aralıklı oruç yapıyorum akşamları belirli 1 saatten sonra yememeye çalışıyorum bu saati siz ayarlayabilirsiniz 8 geçmemesi tavsiyem. Yeme süreniz bittiği zaman sürekli bir şeyler içmeye çalışırım bitki çayı şekersiz çay şekersiz kahve bol bol su bu açıkmanızı engelleyecek beyninizi meşgul edecek

Beyaz ekmek yerine tam Buğday ekmek kullanın böylelikle hem lifli beslenmiş olacaksınız hem de kabızlık probleminiz varsa ortadan kalkacak.

O hazır su içiyorsanız 1buçuk litrelik olanlarından alın öğlene kadar 1buçuk bitirmiş olun akşama kadar kalan 1buçuk u bitirin tepenize dikim böylelikle günde 3 litre su içmiş olacaksınız.

Yemeklerin yanında içecek içmeyin yemek bir porsiyon salata iki porsyon yiyin çok yemiş gibi hissedeceksiniz ama aslında çok az kalori almış olacaksınız

En önemlisi geceleri düzenli uyumaya çalışın

Bir de bunlara hafif egzersiz eklerseniz bir ayda çok rahat 6-7 kg verirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim bunlar benim yapmaya çalışıp sonuç aldıklarım ciddi bir hastalığınız varsa doktorunuza danışın.

Back
X