• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO VERMEK İSTİYIRUM YARDIM

canım valla ben de senin yaşlarından beri kiloyla sorun yaşayanlardanım yaşın ufak o yüzden yazsam mı yazmasam mı karar veremedim ama çok çeken bilir dedim ve yazdım yinede sen bir diyetisyene danış canım
ben yıllardır herşey denedim ama hep yarıda kaldı bu ay 10 gün önce gojidiet diye cay ve meyve tozu şeklinde bir ürüne rastladım alıp kullandım ilk 5 gün kilo veremedim ama yanlış kullanımdanmıs feci iştah kesiyo birde azim varsa çok güzel kilo verirsin yaşında küçük inşallah sanada kilo veririr bu arada ben 2,5 kilo verdim hiç birşey yemek istemiyorsun

senin yasindayken spoe yaparak ve inan hic bir sey yemeyerek bir rejim yapmisim.. 5-6kilo verdim hic geri almadim.

yalniz!! 38 numara arakkabi giyen ve boyu 1.65 olan iri bir kizdim. Nitekim ergenlikte yapilan kilolar sadece gelisiminden gider. su an ayakkabi numaram 36 boyum 1.60. malesed eridim... ayakkabilarim benim degilmis gibi... halbuki bana o lazimdi. zaten 26-27 yaslarina geldiğinde istedigin kiloyu verebiliyorsun.. hatta is hayatina atildin mi kafadan bes kilo da gider. 31 yasimdayim abla tavsiyesi belli bir yasa yani gelisimin bitene kadar girme o islere derim...

Kızlar ne derseniz deyin ama sadece yemeden içmeden keserek hiçbir şey olmuyor. Spor yapmak gerçekten şart. Bu yüzden biraz araştırma yaparken fit in class adında bir siteyle karşılaştım. Sanırım yeni bir site. Sadece grup derslerine katılıyorsun. İster Sarıyerde, ister Beşiktaşta, ister Bakırköyde, vb. Hangi derse istersen ona katıl. Enteresan ve eğlenceli geldi bana. Siz hiç duydunuz mu bu siteyi? Bir fikriniz varmı acabaa?

Sosyalleşerek grup aktivite keşfetmek için güzel. Geçen hafta üyelik satın aldım. Uygun fiyat, satın alırken de zorlanmadım. Bayağ basit site. Zumba dersine rezervasyon yaptırdım, yarın derse gireceğim. Yorumlarımı sizinle paylaşırım.

Back
X