- 20 Ocak 2015
- 47
- 8
- 288
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
Merhaba. Ben 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Bütün günüm evde geçiyor. 163 boyunda 65 kiloyum kendi çapımda diyete başladım. Buraya yediklerimi yazsam acaba 2 ayda kaç kilo verecegimi tahmin edebilir miyiz ? Tabi herkesin metabolizması farklı ama tahmini bir sonuç istiyorum.
Sabah
2 dilim ekmek+ 1 domates+ 1 salatalık+ 1 kibrit kutusu peynir +3 zeytin + Bazen 1 adet yumurta
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi veya yeşilçay
Akşam
Evde o gün ne varsa 1 tabak yiyorum. Ama makarna pilav falan onları yemiyorum. Yanında salata ve 1 kase yogurt yiyorum.
Akşamdan Sonra
2 meyve
3 kepekli galeta(Ama artık kalorisi fazla oldugu için bunu bırakıcam. Form bisküvilerden kullanmayı düşünüyorum.)
Ayrıca egzersiz olarak jillian michaels yapıyorum. Lütfen bunun hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız ? Buna ihtiyacım var en azından motive olmak için.Sınırım 1200 kalori.
Sabah
2 dilim ekmek+ 1 domates+ 1 salatalık+ 1 kibrit kutusu peynir +3 zeytin + Bazen 1 adet yumurta
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi veya yeşilçay
Akşam
Evde o gün ne varsa 1 tabak yiyorum. Ama makarna pilav falan onları yemiyorum. Yanında salata ve 1 kase yogurt yiyorum.
Akşamdan Sonra
2 meyve
3 kepekli galeta(Ama artık kalorisi fazla oldugu için bunu bırakıcam. Form bisküvilerden kullanmayı düşünüyorum.)
Ayrıca egzersiz olarak jillian michaels yapıyorum. Lütfen bunun hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız ? Buna ihtiyacım var en azından motive olmak için.Sınırım 1200 kalori.