KİLO VERMEK

ayniyildizinaltinda

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
47
8
288
Merhaba. Ben 19 yaşında üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim. Bütün günüm evde geçiyor. 163 boyunda 65 kiloyum kendi çapımda diyete başladım. Buraya yediklerimi yazsam acaba 2 ayda kaç kilo verecegimi tahmin edebilir miyiz ? Tabi herkesin metabolizması farklı ama tahmini bir sonuç istiyorum.

Sabah
2 dilim ekmek+ 1 domates+ 1 salatalık+ 1 kibrit kutusu peynir +3 zeytin + Bazen 1 adet yumurta
Öğlen
Şekersiz türk kahvesi veya yeşilçay
Akşam
Evde o gün ne varsa 1 tabak yiyorum. Ama makarna pilav falan onları yemiyorum. Yanında salata ve 1 kase yogurt yiyorum.
Akşamdan Sonra
2 meyve
3 kepekli galeta(Ama artık kalorisi fazla oldugu için bunu bırakıcam. Form bisküvilerden kullanmayı düşünüyorum.)
Ayrıca egzersiz olarak jillian michaels yapıyorum. Lütfen bunun hakkındaki görüşlerinizi yazar mısınız ? Buna ihtiyacım var en azından motive olmak için.Sınırım 1200 kalori.

Liste güzel ama aralarda yeşil çayın yanında ceviz, çiğ badem ya da kuru kaysı da yiyin. Bir anda yüklenmeyin vücudunuza. Yaşınız genç eğer bir rahatsızlığınız yoksa kolay zayıflarsınız.

Bence dediğin gibi akşam o bisküvi olsun galeta olsun yeme.
2 meyve yeter de artar bile.
Sabah çok aç kalıyor gibisin.
Öğlene bir şey yersen akşam daha kolay geçmez mi?

Kendini çok zorlama ki istikrarlı durabilesin.
İstikrarlı olursan ayda en az 4kg gider gibi düşünüyorum çünkü egzersiz de yapıyormuşsun.

Yaşın küçük bence illa 2 ayda vereceğim diye zorlama. Dikkat et ve akışına bırak

Sabah ve öğlen az yiyorsun. Sabah öğlen öğünlerini sağlam ve düzenli yiyip akşam yemeğinde daha çok dikkat etmelisin. Metabolizmanın en çok çalıştığı öğlen saatlerini kahveyle çayla geçiştirme. Protein almalısın öğlen öğününde.
Kaç kilo verirsin hiç bir fikrim yok.

Öğlen böyle boş geçer mi ? Salata veya ızgara et-tavuk eklenebilir.Ekmeğin birini sabah birini öğlen yiyebilirsin.Pakette diyet ekmekler satılıyor.Alıp buzdolabında saklayabilirsin.

Emin ol gayette iyi biliyorum bu işleri tam okumamış olabilirim ben sadece öğünlerde yediklerinizi yazdığınızı sandığımdan es geçtim.
Lisanslı sporcuyum babamda aynı şekilde gençliğinde öyleymiş yani yurtdışında bu işlerin eğitimini almış Zaman'ında makarna,pilav sporcunun vazgeçilmezidir bizim branşımızda siklet siklet kilo fazlamız olunca diskalifiye oluruz.kilo fazlamız bile olsa her zaman yeriz yemekten kaçınmayın bunları.ekmeği sabah azaltın 1 dilim yeterli olacaktır yerine yumurta ekleyin.form bisküviler sanıldığı gibi değil düşük kalorili şeyler değil onun yerine meyveye ağırlık verin iki ayda bu şekilde devam edilirse 9-10 kiloya tekabül eder verdiğiniz kilo.dipnot: tatlı krizlerinde egzersiz sonrası veya öncesi şekerli yoğurt Ya da ballı

Lisanslı sporcuyum babamda aynı şekilde gençliğinde öyleymiş yani yurtdışında bu işlerin eğitimini almış Zaman'ında makarna,pilav sporcunun vazgeçilmezidir bizim branşımızda siklet siklet kilo fazlamız olunca diskalifiye oluruz.kilo fazlamız bile olsa her zaman yeriz yemekten kaçınmayın bunları.ekmeği sabah azaltın 1 dilim yeterli olacaktır yerine yumurta ekleyin.form bisküviler sanıldığı gibi değil düşük kalorili şeyler değil onun yerine meyveye ağırlık verin iki ayda bu şekilde devam edilirse 9-10 kiloya tekabül eder verdiğiniz kilo.dipnot: tatlı krizlerinde egzersiz sonrası veya öncesi şekerli yoğurt Ya da ballı
Umarım verebilirim yani 2 ayda 5 kilo versem bile sevinirim. Yazdıklarınızı dikkate alıcam. Teşekkür ederim.

Lisanslı sporcuyum babamda aynı şekilde gençliğinde öyleymiş yani yurtdışında bu işlerin eğitimini almış Zaman'ında makarna,pilav sporcunun vazgeçilmezidir bizim branşımızda siklet siklet kilo fazlamız olunca diskalifiye oluruz.kilo fazlamız bile olsa her zaman yeriz yemekten kaçınmayın bunları.ekmeği sabah azaltın 1 dilim yeterli olacaktır yerine yumurta ekleyin.form bisküviler sanıldığı gibi değil düşük kalorili şeyler değil onun yerine meyveye ağırlık verin iki ayda bu şekilde devam edilirse 9-10 kiloya tekabül eder verdiğiniz kilo.
Tatlı
Umarım verebilirim yani 2 ayda 5 kilo versem bile sevinirim. Yazdıklarınızı dikkate alıcam. Teşekkür ederim.
rica ederim her zaman yardımcı olabilirim.

Bence dediğin gibi akşam o bisküvi olsun galeta olsun yeme.
2 meyve yeter de artar bile.
Sabah çok aç kalıyor gibisin.
Öğlene bir şey yersen akşam daha kolay geçmez mi?

Kendini çok zorlama ki istikrarlı durabilesin.
İstikrarlı olursan ayda en az 4kg gider gibi düşünüyorum çünkü egzersiz de yapıyormuşsun.

Yaşın küçük bence illa 2 ayda vereceğim diye zorlama. Dikkat et ve akışına bırak
Şey gece uzun saatler ders çalıştığım için çabuk acıkıyorum o yüzden böyle sorun oluyor. Sabah aslında baya doyuyorum yani alıştım gibi . Umarım gider. Teşekkür ederim :)

Back
X