- Konu Sahibi gulsahonel
arkadaşlar yıllardır spor salonlarına gittim ne dietler yaptım dukan karatay size anlatamam. ama işin aslını anladım ki herşey gerçektende yememekte geçiyor. küçüklüğümden beri bana ailem tarafından tabağında yemek bırakma çok ayıp ziyan denildi. her zaman da bırakmamaya çalıştım ama olan kime oldu bana. bırakmak lazım yememek lazım. sık sık az az yemek lazım. herşeyin öncesinde mideyi küçültmek lazım. sonrasında olur diet işleri. belki yanlış belki doğru ben sadece kendim yaptıklarımı anlatıyorum size.
3 gün boyunca olabildiğince az yiyerek başladım kendi dietime. 3 gunun sonunda zaten midem oldukça küçülmüştü. dietisyenler tabikide herkesin sağlıklı olmasını doğru beslenmelerini isterler. ama yazdıkları tonlarca salatalari yemek sizi saglıklı yapmaz midenizi şişirir ve büyütür herseyi kararında yapmak lazım.
3 gün boyunca olabildiğince az yiyerek başladım kendi dietime. 3 gunun sonunda zaten midem oldukça küçülmüştü. dietisyenler tabikide herkesin sağlıklı olmasını doğru beslenmelerini isterler. ama yazdıkları tonlarca salatalari yemek sizi saglıklı yapmaz midenizi şişirir ve büyütür herseyi kararında yapmak lazım.