Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt bu sabah tartıldıgımda ki kilom 66.6 yani iki günde 1 kilo verdim daha ne olsun![]()
Patates detoksu muuu? Ben bunu yapsam karbonhidrat patlamasından vereceğime alırım. Gerçi karbonhidratın hazmettirici özelliği var, orası inkar edilemez. Belki de barsaklar boşaldığı için zayıfladı sanılıyor. Olabilir mi acaba?
Bugün 2. Günü bitirdim ama kaçamaklaaa![]()
1 dilim pizza 4 küçük diyet kurabiye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Akşam yemiyeydin iyi olurdu ama bişey olmaz yarim kilo deyilde 300gr felan verirsin ben de dun 2kasik makarna 5yaprak sarma yedim yinede 300gr vermisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar acıkmıyormusunuz cok merak ettimde ben
kızlar acıkmıyormusunuz cok merak ettimde ben
Merhaba kizlar
Okudum yazdigin diet listesini de merak ettim bunlari yiyosun sadece baska meyve sebze veya meyve suyu (dogal, sıkılmış) tüketenilir miyiz?? Ve yukarda yazmissin bi haftada 5-6kg veriosun tüm bi hafta boyunca ayni bu üç günü tekrarladin???
SelAamlarr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bana çok ilginç geldi bu diyet :))
patateste nişasta filan yok mu kilo aldırmasın sonra
ben holywoodu deneyeyim dedim 2. gün yarısında pes ettim
şimdi de bunu mu denesem acaba demekteyim... peki 3 gün sonrasında ne yapıyorsunuz? belli bir diyet programınız var mı?
Bu biraz saçma bi diyet değil mi ya kesin sonuç alan kaç kişi var. Sonra karbonhidrat patlamasından kilo almayalım. Diyetisyenler bas bas bağırıyorlar karbonhidrattan uzak durun diyee :44:
EVETTTT BAYANLAR
YAZ GELDİ HEPİMİZİ KİLO VERME TELAŞI SARDI BİR KISMIMIZ UZUN ZAMANDIR DİYETTEYİZ VE HEPİMİZİN DERDİ BİR SÜRE SONRA KİLO VERMEMİZ DURUYOR VE MOTİVASYONUMUZ DÜŞÜYOR BENDE 5 HAFTADIR DİYETTEYİM NE ZAMAN KİLO VERMEM DURURSA AŞAĞIDA GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ DİYETİ UYGULUYORUM AMA SADECE İLK 3 GÜNLÜK KISMINI HER SEFERİNDEDE EN AZ 1.5 KİLO VERİYORUM HEMDE 3 GÜNDE
başlangiç kilom: 67.6
1.gün:66.9
2.gün:66.6
iki günde 1 kilo eeeeee daha ne olsun :119::119:
PATATES DİYETİ
Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal bos
Günlük Menüler
1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)