Merhabalar sürekli takipçisiyim bu sitenin ama düzenli olarak gelip yorum yazamıyorum.21 yaşındayım.Geçen sene ağustos ayında 1.70-73 boylarında 110 kilolardaydım.Önce lahana diyeti yaparak 106ya düştüm ondan sonra gerisi geldi ocak ayında 94.7 kiloydum ve o günden sonra daha da asıldım. 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım ama ara günlerde abarttıgım icin hep atıyorum 4 kilo verdiysem 2sini geri alarak devam ettim. 73 kiloya kadar düştüm. 48 beden pantolonlar üstüme yapışırken 40 beden pantolonlar giymeye başladım ve onlar da bollaşmaya başladı.Ama artık kilo veremiyorum. Moralim bozuldukça da yemek yiyesim geliyo hep Düzenli yürüyüş yapıyodum son bir aydır,kilo veremediğimi görünce bir hafta boyunca sadece karpuz meyve yedigim de oldu.yine de veremedim. Ramazan geldi geleli 73.5 olan kilom 75e fırladı ve bu durum moralimi bozuyo. 65 kiloya hadi hiç olmadı 68 kiloya düşmek istiyorum ama bu kilo vermem durdukça ne yapacağımı şaşırıyorum.Sanırım metabolizmam çöktü Sizin önerebileceğiniz birşeyler var mı çünkü ben artık yapacak bişey bulamıyorum. Poşet 5i bir yerde çaylardan aldım sahurla iftar arasında iki tane içmeye başladım yeni. İnşaallah faydasını görürüm. 32 kilo kadar verdim şu an kilolu degil gayet de normalim ve inanın bu o kadar güzel bişey ki darısı hepimizin başına :) Ama benim verilecek daha 7 8 kilom var sizlerden önerilerinizi bekliyorum:)
Merhabalar sürekli takipçisiyim bu sitenin ama düzenli olarak gelip yorum yazamıyorum.21 yaşındayım.Geçen sene ağustos ayında 1.70-73 boylarında 110 kilolardaydım.Önce lahana diyeti yaparak 106ya düştüm ondan sonra gerisi geldi ocak ayında 94.7 kiloydum ve o günden sonra daha da asıldım. 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım ama ara günlerde abarttıgım icin hep atıyorum 4 kilo verdiysem 2sini geri alarak devam ettim. 73 kiloya kadar düştüm. 48 beden pantolonlar üstüme yapışırken 40 beden pantolonlar giymeye başladım ve onlar da bollaşmaya başladı.Ama artık kilo veremiyorum. Moralim bozuldukça da yemek yiyesim geliyo hep Düzenli yürüyüş yapıyodum son bir aydır,kilo veremediğimi görünce bir hafta boyunca sadece karpuz meyve yedigim de oldu.yine de veremedim. Ramazan geldi geleli 73.5 olan kilom 75e fırladı ve bu durum moralimi bozuyo. 65 kiloya hadi hiç olmadı 68 kiloya düşmek istiyorum ama bu kilo vermem durdukça ne yapacağımı şaşırıyorum.Sanırım metabolizmam çöktü Sizin önerebileceğiniz birşeyler var mı çünkü ben artık yapacak bişey bulamıyorum. Poşet 5i bir yerde çaylardan aldım sahurla iftar arasında iki tane içmeye başladım yeni. İnşaallah faydasını görürüm. 32 kilo kadar verdim şu an kilolu degil gayet de normalim ve inanın bu o kadar güzel bişey ki darısı hepimizin başına :) Ama benim verilecek daha 7 8 kilom var sizlerden önerilerinizi bekliyorum:)
Öncelikle tebrik ederim. 32 kilo kadar doktorsuz vermişsin anladığım kadarıyla ama mutlaka bir doktora danışmak lazım bence. Ben de ömrümü bir kilo alıp bir vererek geçirdim. En son 15 kilo verdim. Dükan diyeti ile. Bugüne kadar dr kontrolünde, her tür yolla kilo verip hep aldım. Bu deneyimlerden öğrendiğim şudur. Kilo verme durduysa protein ağırlıklı 2-3 gün yapmak lazım. Dükanda da aynı şey var zaten ama bana dr da daha önce kilo verme durduğunda uygulatmıştı. Saf protein ile 2 gün geçirirsen faydası olabilir. tebrikler tekrar.
Çok teşekkür ederim.Diyet serüveninin ilk başlarında doktora gittim ama doktorun bana verdiği diyet listesini beğenmedim. Gencim diye sıkmak istemedi sanırsam cünkü her öğünde 3er ince dilim ekmek vardı ve şunu yesem olur mu dediğimde hiç hayır demedi.Ben doktoruma da bu diyeti yapmam demiştim,yapmadım da:) Belki onun dedikleri doğruydu hızlı verdirmezdi belki ama saglıklı verdirirdi ama ben doktora gittiğimde 90.5 kiloydum yavaş yavaş dayanamazdım :) İnşaallah herkes istediği kiloya ulaşıp öyle kalır :) Protein agırlıklı beslenmeye dikkat ediyim o zaman :)
tebrikler harikasin valla yaa. benim de onerim su, normal beslen; yani abartmadan abur cubur falan ye, ama sporu arttir. haftada 3 yapiyorsan 5'e, her gun yapiyorsan 45 dk'dan 75 dk'ya cikar. vucudun diyette oldugunu anladi o yuzden kendini koruyor. ama sen ona 'diyette degilim bak abur cubur da yiyorum' dersen metabolizman hizlanacaktir. o kalorileri vermek icin de sporu arttirman gerekiyor. insallah anlatabilmisimdir:)
protein ağırlıklı beslen ve kendini fazla kasma herşeyden bi süre çok azar azar ye hiç abartma.. sonra gene sıkı tempolu diyetine dön sporuda arttırırsın bu iş tamamdır..
göründüğü gibi vücudun alışmış diyete durgunluk dönemine girmişsin ama bu seni yıldırmasın bu hafta kilon aynı çıksa bile haftaya kesin verirsinn :):)
azminden dolayı tebrik ediyorum seni