Merhabalar sürekli takipçisiyim bu sitenin ama düzenli olarak gelip yorum yazamıyorum.21 yaşındayım.Geçen sene ağustos ayında 1.70-73 boylarında 110 kilolardaydım.Önce lahana diyeti yaparak 106ya düştüm ondan sonra gerisi geldi ocak ayında 94.7 kiloydum ve o günden sonra daha da asıldım. 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım ama ara günlerde abarttıgım icin hep atıyorum 4 kilo verdiysem 2sini geri alarak devam ettim. 73 kiloya kadar düştüm. 48 beden pantolonlar üstüme yapışırken 40 beden pantolonlar giymeye başladım ve onlar da bollaşmaya başladı.Ama artık kilo veremiyorum. Moralim bozuldukça da yemek yiyesim geliyo hep
Düzenli yürüyüş yapıyodum son bir aydır,kilo veremediğimi görünce bir hafta boyunca sadece karpuz meyve yedigim de oldu.yine de veremedim. Ramazan geldi geleli 73.5 olan kilom 75e fırladı ve bu durum moralimi bozuyo. 65 kiloya hadi hiç olmadı 68 kiloya düşmek istiyorum ama bu kilo vermem durdukça ne yapacağımı şaşırıyorum.Sanırım metabolizmam çöktü
Sizin önerebileceğiniz birşeyler var mı çünkü ben artık yapacak bişey bulamıyorum. Poşet 5i bir yerde çaylardan aldım sahurla iftar arasında iki tane içmeye başladım yeni. İnşaallah faydasını görürüm. 32 kilo kadar verdim şu an kilolu degil gayet de normalim ve inanın bu o kadar güzel bişey ki darısı hepimizin başına :) Ama benim verilecek daha 7 8 kilom var sizlerden önerilerinizi bekliyorum:)