Kilo vermem lazim!!!!!!

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
Iyi aksamlar..
az önce aynaya bakarken ne kadar kilo aldigimi fark ettim.. 61kg'dan 68.6kg'ya ciktim ve bunu bugün tartim bana gösterdi.
Ramazan ayi basladigindan beri neredeyse tam 8 kilo aldim bunda galiba sevgilimde etkisi var.. Sevgilimle cikmaya basladigimdan beri sürekli her gün bir yerlere yemek yemege gidiyoruz ve kendimi resmen sali verdim.. aynaya bakarken kendimden resmen igreniyorum acilen kilo vermem lazim. her gün yarin baslicam diyerek devam ediyorum günüme ama bi türlü azmim gelmiyor.. öncedende 75 kglardaydim ve azimle tam 59a kadar düsmüstüm ama yok azmim nuh diyo gelmiyor.. kizlar bana aranizda zayiflayan zayiflamak isteyenler biraz motivasyon versin.. sizde bu sorunla karsi karsiyamisiniz?? birbirimizi karsilikli heveslendirip bi kac kilo verelim yaaaaaaa bogazimi tutamiyorum artik spor salonunda kaydim var oraya bile gitmiyorum üsenmekten.. artik deprosyona girdim girecem yani o dereceyim

merhaba, hiç durma hemen diyete başla... bende aynı senin gibi başladım, 60-63-65 hep aman veririm aman veririm ne olacak aman hala herşey oluyor dedim dedim sonra birden kendimi 70 sonra 80 ve en nihayetinde 90 kiloda buldum.. yol yakınken en fazla 2 ayını alır yoksa sonra çok ah edersin

Benimde acilinden kilo vermem lazim bende evlendigimden beri 10 kilo aldim. Bugun basladim bende hem yuruyus hem diyet .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

burada ki başarı öykülerini okuyabilirsin, motive olmana yardimci olur. seni gaza getirebilir :) bir kere gaza gelip 59 lara düştüysen zaten bence yine yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…