Iyi aksamlar..
az önce aynaya bakarken ne kadar kilo aldigimi fark ettim.. 61kg'dan 68.6kg'ya ciktim ve bunu bugün tartim bana gösterdi.
Ramazan ayi basladigindan beri neredeyse tam 8 kilo aldim bunda galiba sevgilimde etkisi var.. Sevgilimle cikmaya basladigimdan beri sürekli her gün bir yerlere yemek yemege gidiyoruz ve kendimi resmen sali verdim.. aynaya bakarken kendimden resmen igreniyorum acilen kilo vermem lazim.
her gün yarin baslicam diyerek devam ediyorum günüme ama bi türlü azmim gelmiyor.. öncedende 75 kglardaydim ve azimle tam 59a kadar düsmüstüm ama yok azmim nuh diyo gelmiyor.. kizlar bana aranizda zayiflayan zayiflamak isteyenler biraz motivasyon versin.. sizde bu sorunla karsi karsiyamisiniz?? birbirimizi karsilikli heveslendirip bi kac kilo verelim yaaaaaaa
bogazimi tutamiyorum artik spor salonunda kaydim var oraya bile gitmiyorum üsenmekten.. artik deprosyona girdim girecem yani o dereceyim 

az önce aynaya bakarken ne kadar kilo aldigimi fark ettim.. 61kg'dan 68.6kg'ya ciktim ve bunu bugün tartim bana gösterdi.
Ramazan ayi basladigindan beri neredeyse tam 8 kilo aldim bunda galiba sevgilimde etkisi var.. Sevgilimle cikmaya basladigimdan beri sürekli her gün bir yerlere yemek yemege gidiyoruz ve kendimi resmen sali verdim.. aynaya bakarken kendimden resmen igreniyorum acilen kilo vermem lazim.