Kilo vermemiz lazım kızlaaaar!!

MiYoung

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
27
3
3
29
Ben 4 sene öncesine kadar 58 kiloydum. 4 sene içerisine 80i gördüm. 1 haftadan fazla oldu diyet yapıyorum. Ama arada işte un kurabiyesiydi bilmem ne atıyorum ağzıma. 79-78 arasına gidip geliyorum. İşin kötü yanı 1-2 ay içinde erkek arkadaşım izne çıkıp yanıma gelecek. Beni zayıf görüp şaşırsın istiyorum. Çok hızlı sonuç veren bildiğiniz diyetler var mı? Hep birlikte yapıp hergün sonuçları yazarsak hepimiz için motivasyon olur. Sonraa before after yaparız :)

tatlım merhaba. öncelikle topiğin hayırlı ugurlu olsun. 1-2 ayda dal olursun dal. istersen seninle bu yolda yürüyebilirim. benim başka bir takımım var ama senlede aynı zamanda ilgilenirim. ben hollywood diyeti yapıyorum. bugün başladım. öneririm. hızlı verdirdigi söyleniyor.

tatlım merhaba. öncelikle topiğin hayırlı ugurlu olsun. 1-2 ayda dal olursun dal. istersen seninle bu yolda yürüyebilirim. benim başka bir takımım var ama senlede aynı zamanda ilgilenirim. ben hollywood diyeti yapıyorum. bugün başladım. öneririm. hızlı verdirdigi söyleniyor.

Şuan araştırdım aslında çok mantıklı. Deneyebilirim bunu. Bende yarın başlamalıyım bunaaa! Hedefim 55 kg. :D

canımsın gördüm seni hollywood sayfasında az önce.boyun kaç yaşın kaç?
kilomuz nerdeyse aynı belki onlarda yakındır.
bak bozamayacagız. sonuna kadar devam.
erkek arkadaşını düşün seni görünce ne kadar şaşırcagını :)

tatlım deneyim sayfasına yazdıgım günlüğü kopyaladım çıkıyorum ben öptüm

merhaba kızlar günü kapadım.

1. gün
2lt meyve suyu(şekersiz elma ve şeftali)
1lt su
1 kase yoğurt çorbası(bi arkadaş tuzlu ihtiyacında bunun yapılabilcegini yazmıştı)
1 armut

kaçamak: ilk ve son :KK43: 2 çatal peynir 1 -2 kornişon turşusu
akşamda leslie 3 mil-brazil butt-jillian level 1-plank-mekik ve squat yapcam.

selametle.

ayyy bende 18 yaşındayımmmmm. ama boyumuz tutmadı :D söz canım kaçamak yokk.

Back
X