Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam . 9 gündür diyet yapıyorum. 5-6 gündür spor yapıyorum. Güncel kilom 81 civarındaydı. Şimdi 79.5 civarındayım. Ama kendimde hiçbir değişiklik görmüyorum. Sebebi nedir. Böyle olan oldu mu
Kızlar selam . 9 gündür diyet yapıyorum. 5-6 gündür spor yapıyorum. Güncel kilom 81 civarındaydı. Şimdi 79.5 civarındayım. Ama kendimde hiçbir değişiklik görmüyorum. Sebebi nedir. Böyle olan oldu mu
5 kilo verince 1 beden incelme oluyor
Yani bir 5 6 kilo verince bir daha bakın vücut ölçülerine
Vücut ölçülerinizi not alıp ilerlemenizi takip edebilirsiniz
Yani toplam kilonuzun %2sini kaybetmişsiniz o da muhtemelen ödemdir, sudur. Bu kilolarda 5-6 kilo kaybettikten sonra ancak bir değişim hissetmeye görmeye başlarsınız.