Merhaba hanimlar.
tartilirken ac olan kiloyu mu baz alicaz tok olani mi? birde hasyanede tartilirken giysi ayakkabi vs.. oluyor evde ben hafif kiyafetlerle ac tartiliyorum.
hangisi gercek kilomu gosterir.
en az 2 kilo oynuyor cunki
Merhaba hanimlar.
tartilirken ac olan kiloyu mu baz alicaz tok olani mi? birde hasyanede tartilirken giysi ayakkabi vs.. oluyor evde ben hafif kiyafetlerle ac tartiliyorum.
Sabahları aç karnına ve olabildiğince çıplak halde tartıldığınızda çıkan kiloyu baz alacaksınız. Ben diyetisyene gittiğim dönemde, özellikle aç karnına gel derdi ve de ya çok hafif kıyafetler (her hafta aynı) ya da sadece iç çamaşırım ile tartardı.
Merhaba hanimlar.
Aç karnına tartıldığın kilo gerçek kilondur ama sonuçta yemekte yiyosun bence yemek yedikten 2-3 saat tartılmak en iyisi kıyafet vs. de çok önemli değil bence 1 kilo falan oynuyo çıplak gezmiyoruz onlarıda saymak lazım diye düşünüyorum :)
Aynı soru daha aklımı kurcalıyodu sabah aldım sırf iç çamaşırımla tartıldım 58 kiloydum. Sonra bi pantolon birde sütyen bluz falan giydim oldum mu 59.5 :) kesin 58 im
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hanimlar.
Aç karnına ve çıplak olarak tartılan kilo baz alınıyor.Benim kardeşim sporcu maça çıkmadan önce tartılıyorlar aç ve çıplak oluyorlar ayaklarında ayakkabı,pantolan,kazak tarzı giysiler olmuyor hafif bir şort oluyor sadece böyle tartılınca gerçek kilo ortaya çıkıyor.