beraber hırslanalımşuan kilom tam 101
var mısınız beraber hırslanmaya benim su içmem lazım su içemiyorum
hırslanalım ablasının gülü ben çok şaşkınım ama ee aynalar söylüyordu zaten durumumu aklımı başıma alacağım 70 i görene kadar devamberaber hırslanalım
sabah aç karna 2 bardak su, yemeklerden yarım saat önce bir bardak su, yatarken de bir bardak suhırslanalım ablasının gülü ben çok şaşkınım ama ee aynalar söylüyordu zaten durumumu aklımı başıma alacağım 70 i görene kadar devam
ayyy inanırmısın konunun başlığını gördümya bu kız ne demek istedi acaba diye baya bi düşündüm 3 harfli deyince malumBu benim kilo konusunda 2. konum mu 3. mü bilemiyorum ama bir baktım bugün kiloma 3lü haneler aman aman dedim ben kendime ne yapıyorum dün de doktora gittim adet düzensizliğim başladı dedim bebek de istiyoruz 2 yıldır ama evde otur otur kendime en büyük kötülüğü yapıyorum...
Kendimi kendim kontrol etmezsem ve de kafada bu iş bitmezse nasıl kilo verilecek?
birkaç arkadaşın konusunu takip ediyordum ama orada da bazı aksilikler oldu yarıda bıraktım bugünden itibaren 70 leri görene kadar bu iş devam edecek böyle tabii hamiş kalınmaz bu kadar kilo varken ..
Birbirimize destek olalım hep çevremizdekilere ne güzel giyiniyorlar derken neden biz kendimizi düzeltmiyoruz onlardan fazlalarımız var da ondan istediğimizi giyemiyoruz ahh bu kafam
83 kilolardan memnun değilim diye yazarken şimdi de 100 olmuşuz hadi bakalım
insan günde bir bardak bile su içmez mi ben :)sabah aç karna 2 bardak su, yemeklerden yarım saat önce bir bardak su, yatarken de bir bardak suBen liste yaparak başlamıştım ablam, öyle su içmeyi alışkanlık haline getirdim.
3 haneleri gördüm onuayyy inanırmısın konunun başlığını gördümya bu kız ne demek istedi acaba diye baya bi düşündüm 3 harfli deyince malum
meğersem 100 kilo ve üzeriymiş
Allah yardımcınız olsun canlarım inş. bi an önce verirsin ipincecik olursunuz
3 haneleri gördüm başlık olarak onu yaptım sağolasın biraz dikkat edeceğiz artık saldım çayıra oldukayyy inanırmısın konunun başlığını gördümya bu kız ne demek istedi acaba diye baya bi düşündüm 3 harfli deyince malum
meğersem 100 kilo ve üzeriymiş
Allah yardımcınız olsun canlarım inş. bi an önce verirsin ipincecik olursunuz
sondan ikincidir heraldeKarKralicesi kızzz sen hangisisin
işte ben öyle anladım cnm hemen.3 haneleri gördüm onu
3 haneleri gördüm başlık olarak onu yaptım sağolasın biraz dikkat edeceğiz artık saldım çayıra olduk
baştan 3.cüyüm bendesondan ikincidir heralde
heee tmm cnmsağdan ikinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?