***KİLODA 3'LÜ HANELERİ GÖRENLER***

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798
Bu benim kilo konusunda 2. konum mu 3. mü bilemiyorum ama bir baktım bugün kiloma 3lü haneler aman aman dedim ben kendime ne yapıyorum dün de doktora gittim adet düzensizliğim başladı dedim bebek de istiyoruz 2 yıldır ama evde otur otur kendime en büyük kötülüğü yapıyorum...
Kendimi kendim kontrol etmezsem ve de kafada bu iş bitmezse nasıl kilo verilecek?
birkaç arkadaşın konusunu takip ediyordum ama orada da bazı aksilikler oldu yarıda bıraktım bugünden itibaren 70 leri görene kadar bu iş devam edecek böyle tabii hamiş kalınmaz bu kadar kilo varken ..
Birbirimize destek olalım hep çevremizdekilere ne güzel giyiniyorlar derken neden biz kendimizi düzeltmiyoruz onlardan fazlalarımız var da ondan istediğimizi giyemiyoruz ahh bu kafam
83 kilolardan memnun değilim diye yazarken şimdi de 100 olmuşuz hadi bakalım

şuan kilom tam 101
var mısınız beraber hırslanmaya benim su içmem lazım su içemiyorum

hırslanalım ablasının gülü ben çok şaşkınım ama ee aynalar söylüyordu zaten durumumu aklımı başıma alacağım 70 i görene kadar devam
sabah aç karna 2 bardak su, yemeklerden yarım saat önce bir bardak su, yatarken de bir bardak su Ben liste yaparak başlamıştım ablam, öyle su içmeyi alışkanlık haline getirdim.

ayyy inanırmısın konunun başlığını gördümya bu kız ne demek istedi acaba diye baya bi düşündüm 3 harfli deyince malum
meğersem 100 kilo ve üzeriymiş
Allah yardımcınız olsun canlarım inş. bi an önce verirsin ipincecik olursunuz

3 haneleri gördüm onu
3 haneleri gördüm başlık olarak onu yaptım sağolasın biraz dikkat edeceğiz artık saldım çayıra olduk

ahhh bu kilolar artık yeter en azından soldan ikinci olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…