- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Off offf bende 3.yum yaa@KarKralicesi kızzz sen hangisisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off offf bende 3.yum yaa@KarKralicesi kızzz sen hangisisin
olsun cnm kilo verır düzeltiriz kendimizi takma kafanaOff offf bende 3.yum yaa![]()
Uff insolsun cnm kilo verır düzeltiriz kendimizi takma kafana![]()
hoşgeldin ablam ben kendi kendime başladım kendimi motive etmeye bir yandan da bebek de istiyorum ama kendimi çok saldım hata ettim ama artık dur dedim beraber destek olalım birbirimizi o zaman haftalık kilo durumumuzu yazalım sen şuan kaçsın tam ablam bir ayda mı 8 kilo verdin?Selammm kızlar.... 46 yaşında menopoza girmeden son çıkışta kilo vermeye çalışan bir abla hatta bir teyzeye ne dersiniz istermisiniz:) bende o malum 100 küsür kilolardan sıkıldım tam bir ay bir gün önce başladım diyete sıkı durun 8 kilo verdim:) kabul ederseniz bende varım...
vallaha ablam çok iyi vermişsin daha ne olsun neler yaptın ben kpss 'ye çalışıyordum sınavıma bir ay kaldı ders çalışıyorum ya bir sürü aksaklıklar oldu annem rahatsızlandı kaynatam rahatsızlandı hepsiyle ilgilenmek zorundaydık görevimiz tabii ama zaman da geçti bilmiyorum artık nasip artık107 kilo idim.... şükürler olsun 99 kiloyum Şimdilerde...tam bir ayda verdim tatlım... spor yok gibi henüz....
özel menü yok. sıkılıyorum haşlanmış şeylerden.. su içiyorum 3 litrehoşgeldin ablam ben kendi kendime başladım kendimi motive etmeye bir yandan da bebek de istiyorum ama kendimi çok saldım hata ettim ama artık dur dedim beraber destek olalım birbirimizi o zaman haftalık kilo durumumuzu yazalım sen şuan kaçsın tam ablam bir ayda mı 8 kilo verdin?
çok iyi ablam ben de dur bir su içeyim su demişken :)su içiyorum. protein ağırlıklı genelde salata... kapuska ıspanak sebze yanında yoğurt. öğlen okulda tavuklu salata. akşam ne pişirdiysem sebzeyse yoğurtla filan...köfte balık... 7 den sonra sadece su ve aç uyumaya dikkat ediyorum...
kaç yaşındasın canımçok iyi ablam ben de dur bir su içeyim su demişken :)
31 ablam bebek de istiyorumkaç yaşındasın canım
ahh ahh benim de çalıştığım zamanlar hayırlısıyla gelir mi atanamadım hayırlısı ama pes etmeyeceğimzamanın çok daha ama önce ver kiloları... Bak ben bir sabah kalktım yemiycem dedim öyle tuttu. kafada düşündükçe arıza yapıyo.. bence sende öyle yap çok büyütme... gerçi ben gün içinde çalıştığım için zaman geçiyo...
olur tatlım o günlerde gelir branşın ne?ahh ahh benim de çalıştığım zamanlar hayırlısıyla gelir mi atanamadım hayırlısı ama pes etmeyeceğim![]()
kamu yönetimi mezunuyum ablamolur tatlım o günlerde gelir branşın ne?
Ben de 70'li kilolardayken, üf püf çok kiloluyum dedim dedim 91'i gördümBu benim kilo konusunda 2. konum mu 3. mü bilemiyorum ama bir baktım bugün kiloma 3lü haneler aman aman dedim ben kendime ne yapıyorum dün de doktora gittim adet düzensizliğim başladı dedim bebek de istiyoruz 2 yıldır ama evde otur otur kendime en büyük kötülüğü yapıyorum...
Kendimi kendim kontrol etmezsem ve de kafada bu iş bitmezse nasıl kilo verilecek?
birkaç arkadaşın konusunu takip ediyordum ama orada da bazı aksilikler oldu yarıda bıraktım bugünden itibaren 70 leri görene kadar bu iş devam edecek böyle tabii hamiş kalınmaz bu kadar kilo varken ..
Birbirimize destek olalım hep çevremizdekilere ne güzel giyiniyorlar derken neden biz kendimizi düzeltmiyoruz onlardan fazlalarımız var da ondan istediğimizi giyemiyoruz ahh bu kafam
83 kilolardan memnun değilim diye yazarken şimdi de 100 olmuşuz hadi bakalım
aynen canım dikkat etmiyoruz sonra da bir bakıyoruz ki almış kilo başını beraber birbirimize gaz verelim ben kıyafetlere giremedikçe çok üzülüyorum hele memlekete bayramlarda gideceğim zaman insan kendine bir şey almak istemez mi istemiyor işteBen de 70'li kilolardayken, üf püf çok kiloluyum dedim dedim 91'i gördüm
Kendime o kadar kızgınım ki... Bu sefer elimizdekilerin kıymetini bilerek, şukrederek basaralim inşallah. Kolay gelsin kızlar![]()