Ben aslında görüntü değil de normal doğum ya da sezaryen hangisi olursa olsun zor geçmesin diye taktım kiloma. Yoksa tabii ki verilir ne olacak
Şimdiye kadar kilo almadığım için hala ne bel ağrım oldu ne bacak ağrım. Ödem bile yok. Ama kilomun üstüne daha da alsaydım belki şu an ağrılarım başlardı
Umarım senin de rahat geçer hamileliğin Bakalım son 3 ayda alınıyormuş zaten asıl kilo. 5 kiloyla bitiririm inşallah ben de
Inan buseferde gtsem vijinal baksa direk doktora diyicem lutfen cihazinizi degisin diye doktoruda degiscem bunu soledikten sonra sinirlerm bozuldu resmen arkadsimla knustm oda dedi kiloyla ilgili deil arkadsimda 120 kusur var cihaz evet
Ben aslında görüntü değil de normal doğum ya da sezaryen hangisi olursa olsun zor geçmesin diye taktım kiloma. Yoksa tabii ki verilir ne olacak
Şimdiye kadar kilo almadığım için hala ne bel ağrım oldu ne bacak ağrım. Ödem bile yok. Ama kilomun üstüne daha da alsaydım belki şu an ağrılarım başlardı
Umarım senin de rahat geçer hamileliğin Bakalım son 3 ayda alınıyormuş zaten asıl kilo. 5 kiloyla bitiririm inşallah ben de
Benimki mide ağrısındandı dediğim gibi. Ya bulantı ya ağrıdan ilk 3 ay kilo veren çok oluyormuş.
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde bu kiloyla napcam diye çok üzülmüştüm. 20-30’kilo alırsam şeker tansiyon ohoo bi ton dert.
Ama sonra öğrendim zaten kilon çoksa 5-9 arası kilo almak bebeğe yeterli geliyormuş
Artık olan oldu kaldık bu kilolarla, elimizden gelenin en iyisini yapalım bu saatten sonra. İkimize de hayırlı süreç, hayırlı doğumlar