Jinekoloji Kilodan dolayı mı gebe kalamıyorum?

Eşin ve sen tam bütün tahlilleri yaptirmamissin belki tüplerin tıkalı belki amh düşük yumurta sayın az. Belki eşinin sperminde sorun var sayı düşük belkide hiç sperm yok azosperm bunları bilmeden sadece kilodan demek yanlış. Bazen hersey yolunda olsa bile gebelik olmaz sebebsiz infertilite denen birşey var. Hem yaşında 20lerde değil hemen ha deyince gebelik olsun.
haklısın aslında kendim iki kere gittim ama yeterli şeylere bakılmadı eşimde dışardan bakınca saglıklı duruyor diye baştan savma iş yapmış olduk

haklısın aslında kendim iki kere gittim ama yeterli şeylere bakılmadı eşimde dışardan bakınca saglıklı duruyor diye baştan savma iş yapmış olduk
Anladım da bu işler dışardan bakmayla olmaz tam teşşekkullu konturolden geçmek lazım. Devlet hastaneleri fazla ilgilenmiyor. Bana da hersey normal dediler rahim filmi bile istemediler ben kendim gittim özelde çektirdim bir tupum kapalı çıkmıştı. Eşimde sperm testi verdi ona da normal dediler. Özele tubbebek yaptırmak için gittik sayı ve ileri hareket düşük dediler.

Başka bir sorun vardır kilo harici.Kiloluların birçoğunda polikistik var asıl hamile kalamama nedeni o.110 kilo 1.55 boyunda arkadaşım hamile kaldı evlendiğinin7.ayında.Tabi kilolusun çocuğun olmaz laflarını o da çok işitti 7 ayın içinde.Demek ki engel kilo değil.Bu arada hamile kaldığında 36 yaşında idi.İkinci çocuğunu da 39 yaşında yaptı.Hee kilolu olmak iyi mi?Elbette değil hamilelik şekeri çıktı her iki gebeliğinde de annelik iç güdüsüyle sanırım ömründe yapmadığı diyetleri yaptı en tuhafı 110 kiloyla hamile kaldı doğuma 90 kiloyla gitti.Siz ve eşiniz kilodan bağımsız her testi yaptırın bence

8 aydır bebek istiyoruz ve gerçekten hiç bir yumurtlama günlerini es geçmedik, iki kere kadın doguma gittim tahlillerim iyi çıktı sadece amh bakılmadı birde rahim filmi çekilmedi geçen sene evlendim balık etliydim ama daha sonra boşluga düştüm bir yılda 20 kilo oldum obezim yani, ama adetim düzenli gününü şaşmaz insilün direncimde yok, eşim bu cuma doktora gidecek sonrada ben amh ve rahim filmi çektircem ama ben kiloma baglıyorum sizce bu çok önemli bir sebeb mi?
Yıllardır bu süreçlerden geçen biri olarak söylüyorum ki kesinlikle glutensiz beslenin faydasını göreceksiniz

Ben burdaki insanları anlamıyorum yapılan yorumlara inanılmaz şaşırıyorum acaba sosyal medya diye mi ? Herkesin kimliği acık şekilde yazılı değil mi diye merak ediyorum yorumlar çok acımasızca .evet kilolu olabilirsin kendine daha dikkat etmelisin . Doktor sende bir problem yoksa eşinde doktora gitsin canım umarım en yakın zamanda istediklerine kavuşursun

Ben burdaki insanları anlamıyorum yapılan yorumlara inanılmaz şaşırıyorum acaba sosyal medya diye mi ? Herkesin kimliği acık şekilde yazılı değil mi diye merak ediyorum yorumlar çok acımasızca .evet kilolu olabilirsin kendine daha dikkat etmelisin . Doktor sende bir problem yoksa eşinde doktora gitsin canım umarım en yakın zamanda istediklerine kavuşursun
çok teşekkür ederim ❤ bende burdaki hanımlara hep şaşırıyorum ama burdaki kadarda hızlı cevap alamıyorum maalesef

çok teşekkür ederim ❤ bende burdaki hanımlara hep şaşırıyorum ama burdaki kadarda hızlı cevap alamıyorum maalesef
Evet haklısın . Sende yine yokta yinede pat pat söylememek gerekiyor diye düşünüyorum, daha nazik olmak gerekiyor. Bu arada bende hamile kalmak için çabalıyorum umarım en yakın zamanda ikimizde istediğimize kavuşuruz

8 aydır bebek istiyoruz ve gerçekten hiç bir yumurtlama günlerini es geçmedik, iki kere kadın doguma gittim tahlillerim iyi çıktı sadece amh bakılmadı birde rahim filmi çekilmedi geçen sene evlendim balık etliydim ama daha sonra boşluga düştüm bir yılda 20 kilo oldum obezim yani, ama adetim düzenli gününü şaşmaz insilün direncimde yok, eşim bu cuma doktora gidecek sonrada ben amh ve rahim filmi çektircem ama ben kiloma baglıyorum sizce bu çok önemli bir sebeb mi?
Kiloyla ilgisi yok kilolu çok fazla insan hamile kalıyor sadece kilolu hamile kalmak hamilelikte de kilo alındığından ve gebelikte olası komplikasyonlara karşı riskli olabiliyor. Amh mutlaka baktırın ama ben sizde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Düzenli korunmasız 8 ay ilişkiden sonra bile hamile kalma olasılığınız %70. Ben 1 sene 4 ay bekledim sağlıklı gebelik için herkesin değişiyor. 2 seneye kadar normal karşılanıyor. Tez zamanda güzel haberler alın inşallah 🙏

Back
X