Kilolar Firarda 😎

İnşallah kuzum
Sağ ol canım İyiymiş bu ara zaten kitap okuma modundayım daha da gaza gelir okur dururum

Herhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifim
Ellerine sağlık canım
heyecanlı dakikalar başladııı
Fit mutlu anne eliya canlar aktif olabilcek misiniz bu hafta? Ucmelekannesi free devam mı cnm?
Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mı

Herhalde bütün kitaplarını okumuşumdur Hercule Poirot canım Belçikalı minnak dedektifim

Ellerine sağlık canım

Aynen kızlar başka aktif olamayacak ortaklarda olmak istemeyen var mı
Yaaa gerçekten miiii
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu

Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma

eline sağlık canım

Tebrikler kizlar. Eline saglik canim

canım aşırı değil mi ya
Ozel fizyoterapistler ve fitness egitmenleriyle yapiliyor canim. Ozellikle saglik sorunu oranlara cok oneriliyir ve tabi kilo problemi opanlara. Ben siyatik hastasiyim, siyatik sinirimde sorun var. ara ara cok bel agrim oluyor, bir kere gittigim fizyoterapist demisti deneyin faydasini gorursunuz diye. Biraz pahali sma faydasi olursa isterim gitmeyi. En azibdan bir sure

Yaaa gerçekten miiii
Annem ve ben dışında başka kimse tanımıyormuş gibi kimse söylesem böyle boş boş bakıyordu

Nasıl mutlu oldum canııımmmm dedektifimi tanıyan birini bulduğuma
Benim de olmamıştır hiç seni çok iyi anlıyorum canım
eline sağlık canım
Sap ol canım
Vucuda elektrik vererek farkli kaslarin cok yigun bir sekilde calismasini saglayan bir program canim. 20dk da 1200-1500 kalori civari yakabiliyorsun.
Tam benlik spora filan gerek yok Ama ne kadar güvenilirdir canım ya bence hiç girme o işe
Tebrikler kizlar. Eline saglik canim
Sağ ol kuzum

Birbirinizin menülerini yorumluyorsunuz canım ortağının yazdıklarına cevap veriyorsun çok bir şeyi yok haftanın sonunda da kilo yüzdeleriniz toplanıp ilk üç belirleniyor
Anladım canım benim teşekkür ederiimm ama olmiyim ben başka bi zaman inşallah

Benim de olmamıştır hiç seni çok iyi anlıyorum canım

Sap ol canım

Tam benlik spora filan gerek yok Ama ne kadar güvenilirdir canım ya bence hiç girme o işe

Sağ ol kuzum
Bilemedim ki 8 seanslik alip denesem mi diyorum. Hic deneyen tanidigim da yok ki. Sordum kkya ins bir deneyen cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…