Huu huu yine ben geldimmUzuuunnn bir aradan sonraa merhabaaa..gecen bahar bu baslik altinda basarili bir spor ve diyet esliginde 8 kilo vermistimm..154 boyla 62 kiloydum54 e inmistjmm..duzensiz beslenme ve spor eksikliginden 5 kilo geri aldim.59 um simdii.simdij tekrar baslama zamaniii...yazin hem kizkardesim hem kaynim.evleniyoo...dugunlerimjz varrr abiyeler giyilcekkk ))bu kilolar gitmek zorundaaa..bu kez daha kolay olcak insallah hedef 5 kilo ..gecen yaz 8 di..5 degil 6-7 versemde olur yani..sigortam olsun oda.spora basladim.bir gun gittim daha..yemeyi cok kisamadim henuzz tam havaya giremedim ama olcakk..hadi bakalim bana kolay gelsinnn
Canim iyi olmana herseyin yolunda gitmesine sevindim.Selaamm canimm baharcimm..seni tekrar gormek guzell:))bu sayfaya yeniden basladimm:))basladigim gunden bu yana yediklerime dikkat edemedim ama ne yazikki( daha vakit var diye agirdan aluyorum sanirim ama yapicam yeniden basaricam insallah..buraya yazmak cok iyi geliyo kesinlikle..1 nisandan itibaren alayim dedim ama olmadi dunde disardaydim fazla kacirdim bugunde kahvalti cok abartmamaya calistim.insallah devamini getircem..getirmeliyim abiyeleri dusunmeliyim:))nisan ve mayis ayi boyunca dikkat etmeye devamm:)) sonra zaten diyet olmaz haziranda oruc tutup sihhat bulmaya devam:)) baharcim bu arada erzincandayiz yerlestik sevdik burayi.komsularda iyiler.takiliyoruz iste..senden naber bebek oldu mu..ne var ne yok..diyetle mi ugrasuyosun sende yine..goruselim yine..optumm
Halaa başlamadinmiSelaamm canimm baharcimm..seni tekrar gormek guzell:))bu sayfaya yeniden basladimm:))basladigim gunden bu yana yediklerime dikkat edemedim ama ne yazikki( daha vakit var diye agirdan aluyorum sanirim ama yapicam yeniden basaricam insallah..buraya yazmak cok iyi geliyo kesinlikle..1 nisandan itibaren alayim dedim ama olmadi dunde disardaydim fazla kacirdim bugunde kahvalti cok abartmamaya calistim.insallah devamini getircem..getirmeliyim abiyeleri dusunmeliyim:))nisan ve mayis ayi boyunca dikkat etmeye devamm:)) sonra zaten diyet olmaz haziranda oruc tutup sihhat bulmaya devam:)) baharcim bu arada erzincandayiz yerlestik sevdik burayi.komsularda iyiler.takiliyoruz iste..senden naber bebek oldu mu..ne var ne yok..diyetle mi ugrasuyosun sende yine..goruselim yine..optumm
Selam gunluk...pazar gunu olmasi dolayisiyla biraz fazla kacirdigimi itiraf edeyim hemen Sabah...3-4catal tulum peynir,3zeytin,2dilim ekmek.domates salatalik biber.1bardak cay Ara..bi kase cekirdek.. Oglen aksam karisti.piknikteydik mangalda tavuk sucuk esliginde salata.bi buyuk bardak gazoz.2-3 dilim ekmekle Gelince evde epey is yaptiktan sonra.1bardak yesil cay.yarim dilim kek.iki dilim armut..... Evet pek ic acici degil ama haftasonu oluyo boyle.hafta ici daha siki tutucam insallah...pazar gunu sabahina kadar tartilmicam.pazar bildirim yaparimm..iyi geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?