Kilolardan kurtulmak

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba ben 2bucuk ay once sezeryanla dogum yaptim 3.dogumum sormak istedigim sey dogum kilolarimi vermedim cok degil ama 7kilo kadar gitmek bilmiyor bir turlu arastirdim 4 ay sonra spor yapalabilirmis ,suan bu ayin sonunda kardesimin nisani var hem bunun icin hemde kendimi cok cirkin buluyorum bunun icin evde kendi kendime spor yapmaya basladim 2 gundur boyle giderse bir kac kilo verebilirim ama acaba zarari dokunurmu yani ben iyi hissediyorum kendimi ama acaba farketmeden ic dikislerime zarar verirmiyim bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirm tesekkur ederim

Hafif egzersizler yapabilirsüniz internetten bakıp
Ama en önemlisi bol su içmek ve emzirmeyi bahane edip bol yememek
Saat altıdan sonra bişey yememeye calısın

Hafif egzersizler yapabilirsüniz internetten bakıp
Ama en önemlisi bol su içmek ve emzirmeyi bahane edip bol yememek
Saat altıdan sonra bişey yememeye calısın
Emzirme olayim yok zaten belkide buyuzden psikolojim iyi olmadigindan kendimi cikolataya yemege verdim dedigim gibi bikac gundur dikkat etmeye basladim

Çok zorlamayın çünkü 3. imiş. Zarar verebilir. 3. Ayımda döşek kaldırayım bir şey olmaz dedim ama bir hafta dikişlerim acıdı. 6 ay beklemek gerekiyormuş

Kendinizi iyi hissediyorsaniz bence bir sorun olmaz. Yine de bir doktorunuza danisin isterseniz. Ayrica bol bol su tuketmek hem bol sut yapar hem de kilo vermenize yardimci olur.

korse kullanmayı deneyin, araşıtırın. insta da bir korse markası var baya da ünlü bi sayfa termal taytı ve üstünede body gibi termal bi üstü var. biraz maliyetli ama. korseyi bende alıcam çok koydum kafaya. isterseniz sizde biraz bakın. hem sezeryanda oluşan göbeği toparlar hemde inanılmaz sıkı.

bildigime göre ilk 6 ay spor yasak. ben gögüs ameliyati oldum ve benim durumumda bile 3 ay sonra bisiklet vs. izinli.
dikislerin acilmasi bir yana- vucudun suanda yarayi iyilestirmeye ugrastigini lütfen unutmayin. cok hafif bir diyet isinizi aslinda görür- bol bol yürüyüs ve su faydali olr

korse kullanmayı deneyin, araşıtırın. insta da bir korse markası var baya da ünlü bi sayfa termal taytı ve üstünede body gibi termal bi üstü var. biraz maliyetli ama. korseyi bende alıcam çok koydum kafaya. isterseniz sizde biraz bakın. hem sezeryanda oluşan göbeği toparlar hemde inanılmaz sıkı.
O korse markasını ve Instagram sayfasini yazar mısınız

Egzersiz degilde yuruyus yapsaniz daha iyi olabilir bence. Cunku yuruyusun bi zarari olcagini dusunmuyorum ve yediklerinizi daha iyi sindirirsiniz

Ben hiç spor yapmadığım halde 3 kilo verdim hem de göbekten :KK70: istenmeyen bölgeden gitti. Nasıl mı

Öncelikle beyaz ekmeği bıraktım, günde 1 tane beyaz ekmek yiyen ben bile bıraktıysam bunu herkes yapabilir. Onsuz doyamıyorum diyenler tamamen psikolojik bu. Günde 4-5 dilim tam buğday ekmek yiyorum ve tam buğdaya alıştıktan sonra beyaz ekmek yiyesiniz gelmeyecek çünkü tadını beğenmeyeceksiniz. Ekmeği kesin bırakın demiyorum zira vücudun karbonhidrata ve life de ihtiyacı var. Tam buğday ekmeğe geçin.

Ikinci tavsiyem de hayatınızdan şekeri çıkarın. Bunlar herkesin bildiği şeyler ama ben uygulayan kanlı canlı örneğiyim. Önce çaya şeker atmayı bıraktım(ki ben 1 bardak çaya 3 tane küp şeker atardım) ben yaptıysam herkes yapar. Çay başta tadsiz gelecek ama zorlanarak da olsa için ya da hiç içmeyin.

Bunu da halletiysek sıra diğer şekerlerde. Çikolata artık olmayacak, çok krize girerseniz bitter yersiniz. Şerbetli tatlı artık yok. İçinde şeker olan hiçbir şey yok. Ha vücudun şekere ihtiyacı tabiki var ama bunu tatlı yiyerek halletmeyeceksiniz. Yoğurtu pekmezle veya portakal gibi kendiliginden şekerli meyvelerle karıştırıp yiyeceksiniz.

Paketli gıdayı da hayatınızdan çıkaracaksınız.

Ben sadece boğazımdan kısarak değil aksine besin ekleyerek de kilo verdim. Günde 2 tane meyve ve çiğ sebze tükettim. (meyve ve çiğ sebze bağırsağın posa ihtiyacını giderir, sindirimi kolaylaştırır)

Kilom fazla değildi ama psikojimi bozan kocaman göbeğim vardı. Bunları yaparak 2haftada 3 kilo gitti.

Son olarak da şunu eklemek istiyorum alınacaklar olabilir şimdiden kusura bakmasın ama bir insan Allah korusun hastalık sahibi değilse(ilaç vs kullanmıyorsa) kilo vermemesinin sebebi kendi boğazıdır. Dikkat etmeden yiyorlar, sonra zayıflayamıyorum ay şu içsem yarıyor. Ben inanmıyorum. Çevremde kim zayıflamaya çalışıyorsa boğazına düşkün ve her şeyden tatmak istiyor, tatlıda gözü kalıyor dayanamayıp yiyor vs. Konu sahibi size değil lafım zaten kilo fazlanız azmış. Ama genel olarak düşüncem bunlar.

Sağlıkla büyütün yavruları:)

Son düzenleme:
Bayanlar merhaba ben 2bucuk ay once sezeryanla dogum yaptim 3.dogumum sormak istedigim sey dogum kilolarimi vermedim cok degil ama 7kilo kadar gitmek bilmiyor bir turlu arastirdim 4 ay sonra spor yapalabilirmis ,suan bu ayin sonunda kardesimin nisani var hem bunun icin hemde kendimi cok cirkin buluyorum bunun icin evde kendi kendime spor yapmaya basladim 2 gundur boyle giderse bir kac kilo verebilirim ama acaba zarari dokunurmu yani ben iyi hissediyorum kendimi ama acaba farketmeden ic dikislerime zarar verirmiyim bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirm tesekkur ederim
Doğum yaptın, tabiki biraz kilon kalacak...o kiloları bir ayda mı aldın ki bir ayda gidecek....9 ayda aldın, 9 ayda gider....millet zaten sana yeni doğum yapmış kadın gözü ile bakacak...önce kendinize barışık ol.. çirkin görmek nedir ya...

6 ay asla spor yapma....pilates de dahil ...sadece yürüyüş olabilir...3. sezeryan, aynı yerden 3. Kere kesildin.kolay iyileşir mi sence....acele etme... nişan için kilonu belli etmeyecek kıyafetler secersin

Son düzenleme:
2 bucuk ay olmus henuz bismillah onceliginiz bebeginz olmali suan.1 yasina bi gelsin ondan sonra kendinize bol bol vakit ayirip sporsa spor diyetse diyet yaparsnz

Ben de sizin gibi sezeryan doğumdan 2-3 ay kadar sonra kilolardan bunalıp spora başlamıştım. Spora başlayınca sütüm çok azalmıştı. Bebeğim 5 aylıkken de göreve başladım. Göreve başlamayla beraber de sütüm aşırı aşırı azaldı. Yorgunluk sütü azaltıyormuş, bilseydim o kadar spor yapmazdım açıkcası. Uyarmak istedim, sütünüze dikkat edin. Bir diyetisyene gitseniz çok iyi olur. Emziren anneler için diyet oluyormuş, bir arkadaşım gidiyor. Baya kilo verdi ve sütü de azalmamış.

Leslie Sansone-walk at home videoları var,zorluk seviyelerine göre videolar var ama tabi doktorunuz bilir en iyisini.

cok basıt
ekmegı tamamen kesın vucudun karbonhıdrata ıhtıyacı var evet ama bunun ekmekten olması sart degıl bu genel yaygın bır yanlıs bılgıdır en kalıtelı en guzel karbonhıdrat kabaktır sebzeler aynı zamanda karbonhıdrattır

sekerı ve sekere donusen herseyı kesın komple 1 kupaya 9 kup seker atardım ben bır gunde herseyı komple kestım

un ve unlu mamuller
seker
pırınc
kızartma urunlerı

bunları kesın hemen etkı edecektır

6 ayda 40 kılo veren bırı olarak soyluyorum :)
faydalı yaglar tuketın sabah kahvaltınızda mutlaka cevız badem fıstık tazesınden 1 avuc karısık olsun zeytınyagı hakıkı tereyagı olsun
haslanmıs yumurta mutlaka hergun yemelısınız proteın agırlıklı beslenmelısınız
kerevız salatasını onerırım yogurda kerevız ve havuc rendeleyın 1 dıs sarımsak cevızle susleyıp yıyın hem cok lezzetlı hem doyurucu hem yag yakıcı

Bende sezeryanlıyım.ilk 6ay spor yapmadım ki dikişler acıyor yapılmamalı.Sadece korse kullandım göbek için.Sonra benim bebiş 8.aydan Sonra meme reddi yapınca kalori açığı +zumbayla evde bi senenin içinde 64 den 50 kg indim.Şuan sadece sıkılaştırma hareketleri yapıyorum.

Ben hiç spor yapmadığım halde 3 kilo verdim hem de göbekten :KK70: istenmeyen bölgeden gitti. Nasıl mı

Öncelikle beyaz ekmeği bıraktım, günde 1 tane beyaz ekmek yiyen ben bile bıraktıysam bunu herkes yapabilir. Onsuz doyamıyorum diyenler tamamen psikolojik bu. Günde 4-5 dilim tam buğday ekmek yiyorum ve tam buğdaya alıştıktan sonra beyaz ekmek yiyesiniz gelmeyecek çünkü tadını beğenmeyeceksiniz. Ekmeği kesin bırakın demiyorum zira vücudun karbonhidrata ve life de ihtiyacı var. Tam buğday ekmeğe geçin.

Ikinci tavsiyem de hayatınızdan şekeri çıkarın. Bunlar herkesin bildiği şeyler ama ben uygulayan kanlı canlı örneğiyim. Önce çaya şeker atmayı bıraktım(ki ben 1 bardak çaya 3 tane küp şeker atardım) ben yaptıysam herkes yapar. Çay başta tadsiz gelecek ama zorlanarak da olsa için ya da hiç içmeyin.

Bunu da halletiysek sıra diğer şekerlerde. Çikolata artık olmayacak, çok krize girerseniz bitter yersiniz. Şerbetli tatlı artık yok. İçinde şeker olan hiçbir şey yok. Ha vücudun şekere ihtiyacı tabiki var ama bunu tatlı yiyerek halletmeyeceksiniz. Yoğurtu pekmezle veya portakal gibi kendiliginden şekerli meyvelerle karıştırıp yiyeceksiniz.

Paketli gıdayı da hayatınızdan çıkaracaksınız.

Ben sadece boğazımdan kısarak değil aksine besin ekleyerek de kilo verdim. Günde 2 tane meyve ve çiğ sebze tükettim. (meyve ve çiğ sebze bağırsağın posa ihtiyacını giderir, sindirimi kolaylaştırır)

Kilom fazla değildi ama psikojimi bozan kocaman göbeğim vardı. Bunları yaparak 2haftada 3 kilo gitti.

Son olarak da şunu eklemek istiyorum alınacaklar olabilir şimdiden kusura bakmasın ama bir insan Allah korusun hastalık sahibi değilse(ilaç vs kullanmıyorsa) kilo vermemesinin sebebi kendi boğazıdır. Dikkat etmeden yiyorlar, sonra zayıflayamıyorum ay şu içsem yarıyor. Ben inanmıyorum. Çevremde kim zayıflamaya çalışıyorsa boğazına düşkün ve her şeyden tatmak istiyor, tatlıda gözü kalıyor dayanamayıp yiyor vs. Konu sahibi size değil lafım zaten kilo fazlanız azmış. Ama genel olarak düşüncem bunlar.

Sağlıkla büyütün yavruları:)
Cok sagolun yorum icin gercektende bogazi tutamiyoruz ben gunde 2 ciftli ekmek yiydum dedigim gibi biraktim aynen sizin gibi 4 dilim kepek yada cavdar yiyorum artik ama tatli beni olduruyo cikolataya bayiliyorum
2 bucuk ay olmus henuz bismillah onceliginiz bebeginz olmali suan.1 yasina bi gelsin ondan sonra kendinize bol bol vakit ayirip sporsa spor diyetse diyet yaparsnz

Ben de sizin gibi sezeryan doğumdan 2-3 ay kadar sonra kilolardan bunalıp spora başlamıştım. Spora başlayınca sütüm çok azalmıştı. Bebeğim 5 aylıkken de göreve başladım. Göreve başlamayla beraber de sütüm aşırı aşırı azaldı. Yorgunluk sütü azaltıyormuş, bilseydim o kadar spor yapmazdım açıkcası. Uyarmak istedim, sütünüze dikkat edin. Bir diyetisyene gitseniz çok iyi olur. Emziren anneler için diyet oluyormuş, bir arkadaşım gidiyor. Baya kilo verdi ve sütü de azalmamış.
Bebegim yok malesef dogumda öldu bu yuzden zaten psikolojim biraz bozuk

Back
X