Ben hiç spor yapmadığım halde 3 kilo verdim hem de göbekten

istenmeyen bölgeden gitti. Nasıl mı
Öncelikle beyaz ekmeği bıraktım, günde 1 tane beyaz ekmek yiyen ben bile bıraktıysam bunu herkes yapabilir. Onsuz doyamıyorum diyenler tamamen psikolojik bu. Günde 4-5 dilim tam buğday ekmek yiyorum ve tam buğdaya alıştıktan sonra beyaz ekmek yiyesiniz gelmeyecek çünkü tadını beğenmeyeceksiniz. Ekmeği kesin bırakın demiyorum zira vücudun karbonhidrata ve life de ihtiyacı var. Tam buğday ekmeğe geçin.
Ikinci tavsiyem de hayatınızdan şekeri çıkarın. Bunlar herkesin bildiği şeyler ama ben uygulayan kanlı canlı örneğiyim. Önce çaya şeker atmayı bıraktım(ki ben 1 bardak çaya 3 tane küp şeker atardım) ben yaptıysam herkes yapar. Çay başta tadsiz gelecek ama zorlanarak da olsa için ya da hiç içmeyin.
Bunu da halletiysek sıra diğer şekerlerde. Çikolata artık olmayacak, çok krize girerseniz bitter yersiniz. Şerbetli tatlı artık yok. İçinde şeker olan hiçbir şey yok. Ha vücudun şekere ihtiyacı tabiki var ama bunu tatlı yiyerek halletmeyeceksiniz. Yoğurtu pekmezle veya portakal gibi kendiliginden şekerli meyvelerle karıştırıp yiyeceksiniz.
Paketli gıdayı da hayatınızdan çıkaracaksınız.
Ben sadece boğazımdan kısarak değil aksine besin ekleyerek de kilo verdim. Günde 2 tane meyve ve çiğ sebze tükettim. (meyve ve çiğ sebze bağırsağın posa ihtiyacını giderir, sindirimi kolaylaştırır)
Kilom fazla değildi ama psikojimi bozan kocaman göbeğim vardı. Bunları yaparak 2haftada 3 kilo gitti.
Son olarak da şunu eklemek istiyorum alınacaklar olabilir şimdiden kusura bakmasın ama bir insan Allah korusun hastalık sahibi değilse(ilaç vs kullanmıyorsa) kilo vermemesinin sebebi kendi boğazıdır. Dikkat etmeden yiyorlar, sonra zayıflayamıyorum ay şu içsem yarıyor. Ben inanmıyorum. Çevremde kim zayıflamaya çalışıyorsa boğazına düşkün ve her şeyden tatmak istiyor, tatlıda gözü kalıyor dayanamayıp yiyor vs. Konu sahibi size değil lafım zaten kilo fazlanız azmış. Ama genel olarak düşüncem bunlar.
Sağlıkla büyütün yavruları:)