Kilolardan kurtulmak

2 bucuk ay olmus henuz bismillah onceliginiz bebeginz olmali suan.1 yasina bi gelsin ondan sonra kendinize bol bol vakit ayirip sporsa spor diyetse diyet yaparsnz
Bbegimi dogumda kaybettim emzirme olayim yok zaten kafamin boyle karisik olmasi ve psikolojimin bozulmasi kendimle ugrasmaya itti beni

Bende sezeryanlıyım.ilk 6ay spor yapmadım ki dikişler acıyor yapılmamalı.Sadece korse kullandım göbek için.Sonra benim bebiş 8.aydan Sonra meme reddi yapınca kalori açığı +zumbayla evde bi senenin içinde 64 den 50 kg indim.Şuan sadece sıkılaştırma hareketleri yapıyorum.
Ah 64 e inebilsem yeniden

Cok sagolun yorum icin gercektende bogazi tutamiyoruz ben gunde 2 ciftli ekmek yiydum dedigim gibi biraktim aynen sizin gibi 4 dilim kepek yada cavdar yiyorum artik ama tatli beni olduruyo cikolataya bayiliyorum
Tatlıya kim bayılmıyor ki ama işte kendini durduranlar zayıflayabiliyor. Bir gün okulumun yemekhanesi tatlı olarak tulumba tatlısı veriyordu ama herkese 7-8 adet. Şimdi ben onu alsam hepsini yerdim istiyorum çünkü nefsim istiyor. Ama ben yemekhane çalışanından rica ettim bana 2 tane koydu. Budur yani bu şekilde kilo verilir:) Hatta sonraki 2 gün ağzıma reçel bile sürmedim o tulumbalari yedim diye. Dediğim gibi tatlı krizine girerseniz yoğurt ve meyveleri karıştırıp yeyin😊

Çokta fazla yokmuş aslında boy kilo orantısına göre 8 kilo versen tamamdır ki yeni Doğum yapmışsın bi sene içinde 8 den daha fazla bile vermiş olursun

Back
X