Kilolarim ve esim

Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Eminim kendisi maymundan hallicedir bide karşısındakini beğenmiyordur.
Eşin senin yanında bayaa zayıfmış aslında; karakter olarak...

Adamın size sevgisi ve saygısı sıfır.
Bir de nasıl nefret dolu söylemler öyle?
Ya had bildireceksiniz, ya da yolunuza devam edeceksiniz.

Benim çocuklarım da babalarına düşkün ama 1.sırada her zaman anne gelir yani kendinize kılıf uydurmayın. Çocuklar zaten sizlerin arasındaki bu kötü enerjiyi direkt alıyordur hiçbir şüpheniz olmasın . Daha kimbilir neler diyor çok yazık. Bu kadar şeyi hak ettiğinizi düşünüyor musunuz?
Inanin size inandirici gelmiyor belki Ama oylesine cocukalrina duskunki bu Adam o adammi derseniz gorseniz deli oluyor cocuklarina

Eş adındaki hödüğü zaten boşamanız lazım o ayrı bir konu. Ben o hödükten bağımsız olarak konuşacağım. Fazla kilo cidden çok riskli ki sizin hali hazırda hastalığınız varmış. Depresyon stres diyerek kilo verme sürecinin zorluklarından kaçıp kaçmadığınıza bir bakın. Kendi kendinize diyetle vermeniz zaten zor çünkü belli bir kilodan sonra diyetisyen desteği çok önemli oluyor. Yani denedim olmuyor diye kestirip atmayın. Sağlık olarak daha kötüye giderseniz çocuklarınıza ne olacak onu düşünün. Eşiniz hakaretleri kessin diye değil siz kendi sağlığınız için kendinize öz saygı ve sevgi için kilo vermelisiniz bence hazır gençken
Ben zaten esim icin kilo vermeyi birakin onun icin parmagimi oynatmak istemiyorum kendimle inatlasiyorum inadins cikolata yiyorum sanki zayiflarsam o mutlu olucak diye

Adamın size sevgisi ve saygısı sıfır.
Bir de nasıl nefret dolu söylemler öyle?
Ya had bildireceksiniz, ya da yolunuza devam edeceksiniz.

Benim çocuklarım da babalarına düşkün ama 1.sırada her zaman anne gelir yani kendinize kılıf uydurmayın. Çocuklar zaten sizlerin arasındaki bu kötü enerjiyi direkt alıyordur hiçbir şüpheniz olmasın . Daha kimbilir neler diyor çok yazık. Bu kadar şeyi hak ettiğinizi düşünüyor musunuz?
Ben her konuda akil akildan üstündür mantigiyla hareket ettim kendimi sucladim hatta ama burda bu kadar insanda benimle ayni fikir simdi gidip ayrilik konusmasini yapicam zaten sabah beni bosa demistim ciddi ciddi acim davayi bitsin onla var olmadim yokta olmam cocuklarinida seviyorsa babalari istemiyorsada istemesin cocuklarin icin bile degmez cekmeyi bu adami

Ben zaten esim icin kilo vermeyi birakin onun icin parmagimi oynatmak istemiyorum kendimle inatlasiyorum inadins cikolata yiyorum sanki zayiflarsam o mutlu olucak diye
Karakter fakiri eşiniz yüzünden tüm vücudunuza eziyet ediyorsunuz aslında. Kilolu ya da değil, kime göre neye göre. Sağlıklıysanız hem fiziksel hem ruhsal, kilo vermek toplumun leş estetik algısına uymak zorunda değil. Ve fakat, siz sağlıksız davranışlardasınız. Duygusal yemek bu. O hödüğün mutlu olma olasılığından ziyade, çocuklarınızla geçirebileceğiniz sağlıklı ve enerjik günler için kilo vermelisiniz. Bu karaktersizi boşarsınız gider, fakat yarın bir gün çocuklarınız size bu kilo konusunda bir şey söylerse, çok canınız acır.

Karakter fakiri eşiniz yüzünden tüm vücudunuza eziyet ediyorsunuz aslında. Kilolu ya da değil, kime göre neye göre. Sağlıklıysanız hem fiziksel hem ruhsal, kilo vermek toplumun leş estetik algısına uymak zorunda değil. Ve fakat, siz sağlıksız davranışlardasınız. Duygusal yemek bu. O hödüğün mutlu olma olasılığından ziyade, çocuklarınızla geçirebileceğiniz sağlıklı ve enerjik günler için kilo vermelisiniz. Bu karaktersizi boşarsınız gider, fakat yarın bir gün çocuklarınız size bu kilo konusunda bir şey söylerse, çok canınız acır.
Evet cok haklisiniz

Siz mucizevi bir şey gerçekleştirip ikinizin parçasını dünyaya getirmişsiniz ve şükretmek yerine sana hakaret mi ediyor ayı diye? Asıl ayı kendisi bence. Yani zayıfken size hakaret etmeyip kilo aldığınızda böyle çirkinleştiyse demek ki karakterinizden çok sizi görünüşünüz için seven yüzeysel biriymiş. Bence siz onun için değil kendi sağlığınız için kendiniz isterseniz kilo verin. Onunla da bu konuda özür dileyip tavrını değiştirene kadar konuşmayın.

Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
eşinin ilgisi başkasına kaymış olabilir, sana böyle davranmasının başka sebebi olması zor

Şişko kelimesi boşanma sebebidir. Valla böyle hanzoyu kafaya takmayın bosanmayacaksaniz. Alın paraları gidin lüks spor salonlarına, diyetisyenlere verin kilolarınızi. Kimsenin de size böyle davranmasına ayrica izin vermeyin. Ortalığı yıkın yahu ne biçim nefes alıcılar var şu hayatta. Üzmeyin kendinizi lütfen sagliginiz açısından kilolarınızdan kurtulun

Cevap olarak söylenebilecek şeyler
"Bu şişko ayı sana iki çocuk verdi, asıl ayı sensin."
"Sana çocuk vermek için ortadan ikiye bölündüm, vücudum komple değişti. Ettiğin laflara bak. Allah'a havale ediyorum."
"Patavatsız nankör hıyar"

İşiniz var mı?
Aileniz destek mi?

Vicdansız! Asıl o erkek miymiş acaba? Bakıcı, temizlikçi tuttu seni, spor salonuna yazdırdı da sen mi hayır dedin?

1- Diyetisyene görün
2- Çocukları al, yürüyüşe çık
3- Babaya ver, spor yap

Şişko kelimesi boşanma sebebidir. Valla böyle hanzoyu kafaya takmayın bosanmayacaksaniz. Alın paraları gidin lüks spor salonlarına, diyetisyenlere verin kilolarınızi. Kimsenin de size böyle davranmasına ayrica izin vermeyin. Ortalığı yıkın yahu ne biçim nefes alıcılar var şu hayatta. Üzmeyin kendinizi lütfen sagliginiz açısından kilolarınızdan kurtulun
Hangi parayla para vermektense olur daha iyi

ilk cocuktan sonra sorunlarimiz oldu ve bosanmaya karar verdim ama cocugumuz icin bir sans istedi bende pskiyatri sartiyla kabul ettim tedavi oldu hersey yolundaydi sonra birakti yine basa donduk cocuk konusuna gelince onlari cok seviyor ve ikinci cocuguma spiralle hamile kaldim
Siz hatayı şans vererek yapmışsınız. Lütfen bu sefer ayrılın. Bu sözlerden sonra bu adamla sevişebilecek misiniz?

Evlenirken boyle hoduk olduklarini bilmiyoruz maalesef
Hoduk her Daim hoduktur. Gizlemeye çalışsa da mutlaka kendini bir yerden açık eder. Garsona seslenisinden, tezgahtarla konusmasindan, annesine, kız kardeşine hitabindan...ama kendine kibar olunca kadinlarin gozu bunları gormuyor veya görmek istemiyor. Yoksa dünyanın en efendi en düzgün insanı olup evlilik ve çocuktan sonra 180 derece degismez kimse

Back
X