- 24 Şubat 2021
- 1.622
- 2.264
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli kalmak zorunda değilsiniz. Bir başınız var çocuklara ikinizde bakmak zorundasınız. Ayrılın en azından çocukları böyle ortamdan uzakta büyütün. İlerde travmaHangi parayla para vermektense olur daha iyi
Ahh keske yapsa yeminle üzülmem aksine sevinirim vallao işler için harcamaya gelince öyle bir harcıyolar ki aklın şaşar
boşan öyleyse ne bekliyosun başını ayı oğlu ayının ?Ahh keske yapsa yeminle üzülmem aksine sevinirim valla
Size harcamıyor, çünkü siz kendinizi ve ihtiyaçlarınızı değere bindirip talep etmiyorsunuz. Cömertlik , centilmenlik, hediyeler bekleyen bir kadın çıktığında öyle de bir harcar ki, sizin yemediğinizi yerler emin olun.Benim kocam yapmaz demiycem yapar Ama o isler icin para harcamasi gerekir ondada para harcayacak comerltlik yok
Neredeyse her gun bu tarz konu açılıyor. Ve genellikle herkes neden 2.yi 3.yü yaptınız diye soruyor. Peki siz neden böyle bir adama 2 çocuk yaptınız? Boşanmak dunyanın sonu değil he boşanmayacaksanız da 3.yü yapmayın lütfen. Size hakaret edebilen birisi sizi sevmiyordur. Böyle sevgi olmazMerhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Size harcamıyor, çünkü siz kendinizi ve ihtiyaçlarınızı değere bindirip talep etmiyorsunuz. Cömertlik , centilmenlik, hediyeler bekleyen bir kadın çıktığında öyle de bir harcar ki, sizin yemediğinizi yerler emin olun.
Ayrıca çocuklarına aşırı düşkün deyip deyip sonra da babasız bırakmam çocukları demek de ironik. Madem o kadar ölüyor çocuklarına o zaman maddi manevi her türlü ilgilenir ve sorumluluğunu bilir zaten. Ama biliyoruz ki bu sadece sizin bahaneniz.
Tamam sıfırdan düzen kurmak, iş bulmak zor ama hayat her dönemde bazen insanları çeşitli şekillerde zorlar, sadece sizi zorlamayacak. Zor olsa da imkansız olmayacak. Evden kocanız gider, nafaka mecbur ödet, siz çalışısırsınız derken bi bakmışsınız mis gibi düzen kurmuşsunuz. Bi süre zorlanır sonra huzura kavuşursunuz. Bu kadarını yapmamak için, çalışmayıp evde tembellik yapmak için bir ömür bu hakaretleri dinlemeyi tercih ediyorsunuz ya ona şaşırıyorum ben en çok
Ben 3 yasindayken babam rahmetli olmus hiç bir eksikliğim yok sizin çocuklarınızın babası hayatta neden kanınıza dokunuyor onu anlayamadım bosaninca babaları ölmüş olmuyor çok kızıyorum sizin gibi çocuklari bahane edip bu kadar hakarete küfüre aşağılanmaya rağmen böyle yaşamayı sürdürenlereNasil bu kadar emin olabiliyorsunuz evlenmeden once evli kadinlardan cocugum icin katlaniyorum sozune cok kizar ve yargilardim insan neden cocuk icin hayatini boyle bitirir diye ama anne olunca anladim Ben cocuklarim icin omür boyu bu adami cekmek zorunda oldugum kanisinda degilim ama cocuklarim oyle babacilarki inanin anlatamam yasamadim bilir onlarin baba eksikligini yasamalari kanima dokunuyor sadece yoksa Ben her türlü ayaklarimin üzerinde dururum her iste calisirim
Ilk isteyerekti 2.spirale ragmen oldu ücüncü icin oyle bi hayatimiz kalmadi sukur kiNeredeyse her gun bu tarz konu açılıyor. Ve genellikle herkes neden 2.yi 3.yü yaptınız diye soruyor. Peki siz neden böyle bir adama 2 çocuk yaptınız? Boşanmak dunyanın sonu değil he boşanmayacaksanız da 3.yü yapmayın lütfen. Size hakaret edebilen birisi sizi sevmiyordur. Böyle sevgi olmaz
Çocuklarını çok seven adam karısını boşanma noktasına getirecek hayvanlığı yapmaz.Inanin size inandirici gelmiyor belki Ama oylesine cocukalrina duskunki bu Adam o adammi derseniz gorseniz deli oluyor cocuklarina
Bende anne babami 10 yasida kaybettim eksiklik cocuklarin duygusal acligi 27 yasindayim Ama hala anne baba sevgisine acimBen 3 yasindayken babam rahmetli olmus hiç bir eksikliğim yok sizin çocuklarınızın babası hayatta neden kanınıza dokunuyor onu anlayamadım bosaninca babaları ölmüş olmuyor çok kızıyorum sizin gibi çocuklari bahane edip bu kadar hakarete küfüre aşağılanmaya rağmen böyle yaşamayı sürdürenlere
Konu sahibi eşini degil eski kilosuna dönüp eşinin ilgisini tekrar görmek istiyor gibi geldiÖyle demek istemediğinizi biliyorum tabii ki yanlış anlamayın ama konu çok daha derin, o yüzden adamı es geçip sadece kilo hakkında yazdığınız için öyle söyledim. Adam kesinlikle problemli, kilodan önce bunun çözülmesi gerekiyor…
Çocuklarını çok seven adam karısını boşanma noktasına getirecek hayvanlığı yapmaz
boşan öyleyse ne bekliyosun başını ayı oğlu ayının ?
Kilo verilirdeMerhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Bir insan nasıl kendine çirkin diyen biriyle birlikte olabilir, bir saniye bile yanında durabilir aklım almıyor.Sorun eşinizde siz 90-60-90 da olsaniz o sizde bir kusur bulacak. Bazıları böyledir kendi eksikligini sizi eleştirerek kapatmaya çalışır. üniversitede bir sevgilim vardı sürekli çirkin olduğumu kötü giyindigimi fizigimin kötü olduğunu söylerdi geleceğe yatırım olsun diye seninleyim bile demişti. Sonra ben ondan ayrildim bir baktım meğerse benim fiziğim çok güzelmiş spor salonunda herkes gelip söylerdi ,arkadaşlarım hep kıyafet linkleri ister. Allah taş etmiş dediğim tipler mesajlar atardıayrıldıktan sonra kapımda köpek oldu. Siz ayrılın bakın kapinizda nasıl köpek olacak Mecnun olup şiirler bile yazar.
Seni kurtlar mi buyuttu ?İnsanliktan nasil hic nasibini alamadin demiyor musunuz ya?6 yilda 2 cocuk bi bana mi korkunc geliyr?İnsan nasil yeter hem bebelere hem eve,hem kendine?Konusmayi denedim hamileliklerimde yemidorsun cocuk zayif kalicak diye tabiri caizse kavgayla yemek yedirirdi dogumdan sonra veririz diye Ama surekli zayif bi Karin görünce bunlar nasil dogum yapmis diye soyleniyor gecenlerde dustum birakim yardim etmeyi üstüne birde güldü