Kilolarim ve esim

Katlanmak istemiyorum ama cocuklarim ilerde onu tercih ederler diye korkuyorum evet suan cocuklari alirim ama is yok para yok duzen yok .Ama inanin simdi bosanalim dese anlasmali tek celsede bitiririm

Sartlariniz bosanmak icin uygun mu degil mi bilemem ama simdi bosanalim dese tek celsede bosanirim dediginize gore bosanmak icin imkanlariniz var ama siz bosanmak istemiyorsunuz gibi anladim. Dogru mu anladim?

Kesinlikle ayni seyi dusunuyorum sizinle ve Yarin ben ne yazikki ona benzeyen cocuklsr yetistirmis olucam onunla kalirsam oysaki Ben ogullarim eslerini El ustunde tutsun istiyorum ne güzel yetistirilmisler densin istiyorum insallah ahlakli evlatlar yetistirebilirim ondan kurtulup
Hem de erkek çocuklar. Bu noktada sorumluluğunuz daha da artıyor. Ben saygısız kocanızı örnek alan iki erkek çocuk yetişmesini hiç istemem. Umarım güçlü, azimli bir anneye saygı duyarak büyürler.

Sartlariniz bosanmak icin uygun mu degil mi bilemem ama simdi bosanalim dese tek celsede bosanirim dediginize gore bosanmak icin imkanlariniz var ama siz bosanmak istemiyorsunuz gibi anladim. Dogru mu anladim?
Bosanmak ıcın ımkanım yok ama kendi bosanmaya karar verırse cırkeflesemez evden gider en azından ben çocuklarımla hayatımı duzene koyacak fırsat bulurum benim imkanım olsa zaten sımdı cocuklarımı alıp cıkar arkama bakmam

Hem de erkek çocuklar. Bu noktada sorumluluğunuz daha da artıyor. Ben saygısız kocanızı örnek alan iki erkek çocuk yetişmesini hiç istemem. Umarım güçlü, azimli bir anneye saygı duyarak büyürler.
Umarım çünkü biliyorumkı ezdıkce ezmye calsııcak ve hiç bitmiycek bu kabus onla oldugum surece

Bosanmak ıcın ımkanım yok ama kendi bosanmaya karar verırse cırkeflesemez evden gider en azından ben çocuklarımla hayatımı duzene koyacak fırsat bulurum benim imkanım olsa zaten sımdı cocuklarımı alıp cıkar arkama bakmam

O firsati simdi bulamiyor musunuz? Anlamadigim icin soruyorum.

Vay ayı vay. Sen kendine bak seni ayı görse yolunu değiştirir kıllı goril de. Ulan şu adamlardaki özgüvene bak ya. Zayıf ya da kilolu her türlü güzelsin. Kimse bu şekilde hakaret edemez. Sen de onu vur ya kusurlariyla böylelerine anladığı dilden konuşacaksın. Ve eğer istiyorsan kilo ver o da kendin için.

O firsati simdi bulamiyor musunuz? Anlamadigim icin soruyorum.
Ben bosanmayı teklıf ettım once tamam dedi sonra yok ama kendisi bosanmayı kabul etse cekıp gıder anlasmalı bıter ama cekısmelıde bosanmam yıllarca surun dıyor bana evdende cıkmam aynı evde yaşama hakkım var boşanma devam ederken diyor böyle bı adamla aynı evde nefes alıp vermek ne kadar zor bı dusunebılırmısınız ıstedıgım zaman kazanmak duzen için onun olmadıgı evde

Vay ayı vay. Sen kendine bak seni ayı görse yolunu değiştirir kıllı goril de. Ulan şu adamlardaki özgüvene bak ya. Zayıf ya da kilolu her türlü güzelsin. Kimse bu şekilde hakaret edemez. Sen de onu vur ya kusurlariyla böylelerine anladığı dilden konuşacaksın. Ve eğer istiyorsan kilo ver o da kendin için.

Maalesef bu tür ınsanlar bu laflardan anlamıyor alışmışlar kalp kırmaya ıncıtmeye ne desem bos ama ne gözümde ne gönlümde kaldı

Kendisi neymis kivanc tatlitug mu ...???
Terbiyesiz adam kendin icin kg ver diyetisyene git ama kendin icin sonrada bas tekmeyi. Kendisi evlendigi gun gibimi aynimi duruyor acaba

Ben zaten esim icin kilo vermeyi birakin onun icin parmagimi oynatmak istemiyorum kendimle inatlasiyorum inadins cikolata yiyorum sanki zayiflarsam o mutlu olucak diye
Bu inat sizi daha da geriye götürür, daha sağlıksız yapar olan yine size olur. Allah korusun daha kötü olur hastalanırsınız kendinize bakamaz hale gelirsiniz ona muhtaç kalırsınız. Yapmayın böyle

Ben bosanmayı teklıf ettım once tamam dedi sonra yok ama kendisi bosanmayı kabul etse cekıp gıder anlasmalı bıter ama cekısmelıde bosanmam yıllarca surun dıyor bana evdende cıkmam aynı evde yaşama hakkım var boşanma devam ederken diyor böyle bı adamla aynı evde nefes alıp vermek ne kadar zor bı dusunebılırmısınız ıstedıgım zaman kazanmak duzen için onun olmadıgı evde

Yok ben dusunebiliyorum ama dusunemedigim her gun bu hakaretlerle insan ayni evde nasil yasar, nasil nefes alir iste ben bunu dusunemedigim icin sizin adiniza uzulmustum ama karar ve hayat sizin tabi. Madem ki karariniz bu yonde konu dertlesmekten oteye gidemeyecek demek ki. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Az önce açıkça söyledim artık istemedigimi hala bana bende senın bu çırkin bedenını görmek ıstemıyorum dedi üstüme yürüdü polisi ararım dedim çocuklar uyandı sonra tamam ayrılalım ben giderim dedi kabul ettim bak cocuklarımıza günah en güzeli ınsanca bıtırmek sen yine babalarısın ıstedıgın zaman gör dedim hersey bitti anlastık benden1 ay zaman istedi evde kalmak için 10 dkka sürmedi ben vazgeçtim essek gibi cekeceksin yoksada cocukları unut onları sana asla vermem dedi

Yok ben dusunebiliyorum ama dusunemedigim her gun bu hakaretlerle insan ayni evde nasil yasar, nasil nefes alir iste ben bunu dusunemedigim icin sizin adiniza uzulmustum ama karar ve hayat sizin tabi. Madem ki karariniz bu yonde konu dertlesmekten oteye gidemeyecek demek ki. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Kararım ayrılmak tabiki imkanım olsa oldugu sehırde durmam bu kadarki nefret ettirdi kendinden sadece bunu en kolay yoldan nasıl bitirebilirim problem bu aılesıne anlattım durumu onlarda bana üzülüyor hatta gel evimizde kal diyorlar ama Buda saçma onun aılesı sonuçta

Az önce açıkça söyledim artık istemedigimi hala bana bende senın bu çırkin bedenını görmek ıstemıyorum dedi üstüme yürüdü polisi ararım dedim çocuklar uyandı sonra tamam ayrılalım ben giderim dedi kabul ettim bak cocuklarımıza günah en güzeli ınsanca bıtırmek sen yine babalarısın ıstedıgın zaman gör dedim hersey bitti anlastık benden1 ay zaman istedi evde kalmak için 10 dkka sürmedi ben vazgeçtim essek gibi cekeceksin yoksada cocukları unut onları sana asla vermem dedi
Tamam al çocukları da git deyin. Sanki bakabilecek. Bu ne biçim bi insan ya, şok oldum.

Severek evlendik ama suan hicbisey kalmadi biliyorum yani bana dese Ben baskasina asigim bosanalim cocuklarda senin olsun inanin üzülmem aksine kolaylikla kurtuldum diye sevinirim
niye onun soylemesini bekliyorsunuz madem sevineceksiniz sizin agziniz yok mu?

niye onun soylemesini bekliyorsunuz madem sevineceksiniz sizin agziniz yok mu?
Ben boşanma konusunu defalarca dıle getirdim büyük kavgalarla ınsanca ama hazmedemiyor anlamıyor bi tamam diyor 5 dkya sonra hersey basa sarıyor cocuklarımı bu hasta adama bırakamam kadın sığınma evine gitmeyi düşünüyorum cocuklarla kabul edılıyormu ve orda uzun süre kalmama izin veriliyormudur acaba ev iş düzenini kurana kadar

çok üzüldüm acilen kendinizi toparlayıp bir diyetisyene gidin ve ilişkinizi tekrar gözden geçirin

Back
X