- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi gunessaime87
Amanın konu hortlamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kılosunMerhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım![]()
Hortlak konuya mı yazdım yahuAmanın konu hortlamış
Hortlak konuya mı yazdım yahuAmanın konu hortlamış
Anladığım kadarıyla 80 kg civarında şuan..Konunsahibi vermis mi nolmus.
70 kiloya düştüm bebiş bekliyoruz inşallah teşekkür ederimm :)Canan karatayin kitaplarini okuyup kilo vermenin mantigini anlamanizi öneriyorum. Ben kendim bu sekilde kilo vermenin teknigini ogrenip hizlica kilo verdim![]()
Görmemişim bayaa da zaman geçmiş 70 kiloya düştüm :)2 senelik konuymuş ya bu. Sonuc ne durumda. Konu sahibi aktif misin
Hala çalışmalardayız tedaviye başladık inşallah umut Allah tanKonu sahibi vermişti kiloları
Bebiş çalışmalarındaydı en son![]()
Teşekkür ederim :)tebrik ederim :)
110 kilo için mide küçültme yapılmasını çok yanlış buluyorum. Bu ameliyatı çocuk oyuncağına çevirdiler resmen. Keyfi bir durum değil bu ağır bir ameliyat ve ölüm riski var ama şuan moda haline geldi. Öncelikle insülin direnci tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil ilaç vererek giderilir dahiliye ya da endokrin uzmanları. Ben sizin endokrin gitmenizi tavsiye ederim. Verilemeyecek bir kilo değil istedikten sonra. Eşinizle de konuşun bu konuda bir karar verdim ama psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var deyin. Kendisi anlamıyorsa anlatın. Yürüyüş ve egzersiz yapı . Hormonlarınıza da baktırın. Metabolizmanın neden yavaşlamış bunun üzerine gidin. Yavaşlamışsa hızlanır da dünyanın sonu değil. Ama zayıflama hapları, tüp mide ameliyatı, zayıflama içecekleri vs. Yağ aldırma işlemleri vs asla önermiyorum. Öncelikle elinizi taşın altına koyun eşinizle birlikte. Sağlıklı beslenme ve egzersiz ile verilemeyecek bir kilo yok. Kolaya kaçmamak lazım, bu ameliyatların uzun vadede nasıl sonuçları olacak belli değil. Şuan çok pahalı olduğu için ticari bir hal kazandı. Aslında diyet ve egzersiz ile birlikte psikolojik yardım almanızı da öneririm. Kolaylıklar diliyorum.Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım![]()
Ay vermişsiniz zaten kiloları haha boşa yazdım galiba.110 kilo için mide küçültme yapılmasını çok yanlış buluyorum. Bu ameliyatı çocuk oyuncağına çevirdiler resmen. Keyfi bir durum değil bu ağır bir ameliyat ve ölüm riski var ama şuan moda haline geldi. Öncelikle insülin direnci tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil ilaç vererek giderilir dahiliye ya da endokrin uzmanları. Ben sizin endokrin gitmenizi tavsiye ederim. Verilemeyecek bir kilo değil istedikten sonra. Eşinizle de konuşun bu konuda bir karar verdim ama psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var deyin. Kendisi anlamıyorsa anlatın. Yürüyüş ve egzersiz yapı . Hormonlarınıza da baktırın. Metabolizmanın neden yavaşlamış bunun üzerine gidin. Yavaşlamışsa hızlanır da dünyanın sonu değil. Ama zayıflama hapları, tüp mide ameliyatı, zayıflama içecekleri vs. Yağ aldırma işlemleri vs asla önermiyorum. Öncelikle elinizi taşın altına koyun eşinizle birlikte. Sağlıklı beslenme ve egzersiz ile verilemeyecek bir kilo yok. Kolaya kaçmamak lazım, bu ameliyatların uzun vadede nasıl sonuçları olacak belli değil. Şuan çok pahalı olduğu için ticari bir hal kazandı. Aslında diyet ve egzersiz ile birlikte psikolojik yardım almanızı da öneririm. Kolaylıklar diliyorum.
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben kilolarımdan kurtuldum istediğim kiloya düştüm teşekkür ederim :)eğer diyetisyenle olmuyorsa önce cerrahi operasyon korkusu için psikiyatri ile görüş derim .
Arkadaşım 90 kilo verdi ! 90 kilo !
Şu an 56 kilo ve bu hafta komple olacak estetik ameliyatlardan ilkine başladı . Pantolon giydirme diyorlar sanırım . Günün sonunda şu an dışarıdan efsane bir vucudu var . Ama çıplak kötü görünüyor ki onunda çaresine bakılıyor.
Azimle başaramadıysan cerrahi denemelisin ...
ama karatay diyeti insülüni ortadan kaldırıyor esas şeker aldığında daha çok acıkıyorsun bir araştır istersen arkadaşların dediği gibi sıfır şeker ekmek yok pirinç ve patates yok veririsiniçzKaratay diyeti bnm için riskli grupta ben şeker almayınca yerlerdeyim ..
hahahah :) çok pardon ya . Konu hortlamış .Tebrik ederim :)Ben kilolarımdan kurtuldum istediğim kiloya düştüm teşekkür ederim :)
bende aynıAy vermişsiniz zaten kiloları haha boşa yazdım galiba.neyse belki okuyanların işine yarar
Teşekkür ederim :)hahahah :) çok pardon ya . Konu hortlamış .Tebrik ederim :)