- 24 Haziran 2011
- 23.453
- 48.870
- 798
- Konu Sahibi gunessaime87
70 kiloya düştüm bebiş bekliyoruz inşallah teşekkür ederimm :)
Nasıl verdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl verdiniz?
Ay çok mutlu oldum tebrik ederim
Ben de kiloları nasıl verdiğinizi çok merak ettim. Mükemmel kilo vermişsiniz ya.
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım![]()
Konu eski. Arkadaşımız 40 kilo vermiş bu süre zarfında. Tebrik ediyorum. Bir kadın azmederse her şeyi yapar’ın harika bir örneği. Bu arada, çok zayıfladın, yeter artık diyeti bırak vb. sözler duyabilirsin çevrenden arkadaşım. Sakın o sözlere kanıp yemeye başlama, iki katı kilo alırsın geri. Bundan sonra kilo almamak için ekstra dikkatli olmalısın. Çocuk konusunda da iyi şanslar dilerim. Her şey gönlünce olsun azimli kadınÖncelikle geçmiş olsun. Kilonuz fazla ama ameliyat gerektirecek kadar değil boyunuzu bilmiyorum. Nerede yanlış yaltığınızı bir düşünün ıvır zıvırı mı cok yiyorsunuz porsiyonlarınız mı büyük gece yemeleri mi hareketsizlik mi bir olcun tartin önce. sagliginizi da bozmaya baslamis bu durum biran once dikkat etmeye baslamaniz gerekiyor. Bir kere sadece diyet yapmaya baslamakla o kilolar gitmiyor yani olum orucuyla belki o da caniniza mal olur hareket spor bunlar olmadan zayiflanmiyor. Tum bu saydiklarim da degisiklik yaparsaniz sonucunu alirsiniz mutlaka. Bu sabır ve emek isteyen bir surec o kilolari bi anda almadigimiz gibi bi anda da veremeyiz biraz zaman biraz caba istediginiz sonuca goturur bizi. Bir ilk ay zorlanirsiniz ama vucudunuzdaki enerjinizdeki ve psikolojinizdeki değişimleri görünce bundan zevk bile almaya baslicaksiniz. Ilk adım karar vermek sonrasi gelir.
Konu eski. Arkadaşımız 40 kilo vermiş bu süre zarfında. Tebrik ediyorum. Bir kadın azmederse her şeyi yapar’ın harika bir örneği. Bu arada, çok zayıfladın, yeter artık diyeti bırak vb. sözler duyabilirsin çevrenden arkadaşım. Sakın o sözlere kanıp yemeye başlama, iki katı kilo alırsın geri. Bundan sonra kilo almamak için ekstra dikkatli olmalısın. Çocuk konusunda da iyi şanslar dilerim. Her şey gönlünce olsun azimli kadın![]()
Tebrik ederimGörmemişim bayaa da zaman geçmiş 70 kiloya düştüm :)
Ben 40 kilo verdim şimdi formda kalmak için yediklerime dikkat ediyorum teşekkür ederim düşünceleriniz için :)Zorlu bi süreç karar almayı defalarca denedim de hep hüsrandı şuan fiziğim çok iyi ve çok mutluyum binlerce kez şükürler olsun :)Yeter ki beyninde bitir çocuk yok calismiyosan eğer zamanını faydali değerlendir sabah çık yürüyüş yap gel güzel bi kahvaltı sebze yemekleri et herkesin bildiği şeyler. Sadece abur cubur asitli içecek çikolata çekirdek cips bunları yemicen l.tarçınlı şu iç insülin direncini dengeler.ben geçen sene max.kilom ömrümde 92yi gördüm şu an 75 kiloyum 1 aydır dikkat ediyorum ve 45 dk kadar yürüyorum hergün öğlen sıcağında kızımı okula bırakıp .cikabilsem sabah 8de çıkarım ohis oksijen zor değil inan irade ve zaman yasin genç daha hızlı verirsin ben 34 yaşındayım.öyle ameliyat akupunktur bilmem ne boş hersey bogazi tutmaktan geçiyo
Şükürler olsun Allah tüm bu sıkıntıları çekenleri kurtarsın :)Güzel haber bu valla masallah![]()
Teşekkür ederimTebrik ederim![]()
Eşimle alakalı sorun yaşayabilirim ilk önce ona danışmalıyım eğer müsaadesi olursa koyarım :)Ay tebrik ederim. Bence bir before after fotoğrafı koy, yapamayanlar cesaretlensin
Eşimle alakalı sorun yaşayabilirim ilk önce ona danışmalıyım eğer müsaadesi olursa koyarım :)
Bizim sosyal medya üzerinde hiçbir hesabımız yok o yüzden saygı duyarak bir sorayım o izin verirse yüklerim şuan işte. Teşekkür ederim tekrar :)Ciddiyim ben, eşine de söyle yüzünü kapatıp bir fotoğraf koy. Bence herkesi gaza getirirsin.
Tekrar tebrik ederim
Çok teşekkür ederim Allah canı gönülden isteyip zorluk yaşayan herkese bu güzel duyguları en hayırlı şekilde yaşatır inşallah :)ilk açtığınız konuyu okudum sonra son mesajlarınızı okudum gerçekten tebrik ediyorum sizi..azmettiniz ve başardınız inşallah konunuzu okuyanlara da cesatet olur bu![]()
Benim süre sıkıntım var eşimin bakışlarına katlanamıyorum diyet ve sporla ayda en fazla 4 kilo verebiliyorsun ben bukadar zaman dayanabilirmiyim bilmiyorum
Canım benim insülin direncim vardı kilo verdirmiyor o ilaçlarda yarardan çok zarar verdi vücudumaAyda diyet ve sporlar 4kilo mu veriyorsunuz ozaman yanlış yapıyorsunuz yada diyet yapmıyorsunuz ben hic spor bile yapmadan 3 ay icinde 30 kilo verdim
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım![]()