• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola

Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım :KK43:
İnsülin direncin varsa doktora danışarak şeker ilacı kullanmalisin..

Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola

Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım :KK43:
Doktorlar insulin direncine gore ilac veriyorlar. Ben kullanmadim ama. Benimde kilolarim ust kisimdaydi. Sporla ve diyetle verdim. Sonrada ust kismi sekillendirici hareketlerimin sayisini ve dakikasini arttirdim. Olesiye spor yaptim haftanin 3 gunu diyebilirim. Ust bedenim XL XXL idi simdi S ve M beden kullaniyorum.

Hiç diyetisyenle işim olmadı ama bu konunun bilir kişilerinden bilgi alabilirsin.
Ne kadar kadın bu süreci başarıyla atlattı.
Eşine de çok takılma beni sinirlendirme seni de yerim de, işin gırgırında ol, yoksa daha çok üstüne gelir.
Bu arada babana da çok geçmiş olsun
Gece gece hiç gülesim yoktu :)
Beni sinirlendirme,yoksa senide yerim- bu iyiydi :)

Esin ne diyor zayiflamana.Yaza bomba gibi girceksin insallah:KK52:
çok zaman geçti ama bildirimler gelmedi toplamda 30 kilo vermiş bulunmaktayım doktoruma ve beslenme uzmanıma borçluyum bunu eşim şaşkınlık içinde hala seviniyor gözlerinin parladığını görebiliyorum ve çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin son 10 kilo hedef bakalım neler olucak :)

çok zaman geçti ama bildirimler gelmedi toplamda 30 kilo vermiş bulunmaktayım doktoruma ve beslenme uzmanıma borçluyum bunu eşim şaşkınlık içinde hala seviniyor gözlerinin parladığını görebiliyorum ve çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin son 10 kilo hedef bakalım neler olucak :)
Çok iyi vermişsin .Kaç kiloya ulastın suan?

Simdi bi yandan youtubeda sIki dönüsüm sarkik vucutlari izliyorum. Izlerseniz ordaki insanlar 140 kilolar falan verirken sizinde 40 kilo verebilmenizin imkani oldugunu görürsünüz.
esinizin yaptigi kabalik ama insan bi yerden sonra yiliyor ve kendisinin önemsenmedigini düsünüp kabalasiyor. Bi dönem görüstügüm kiside 150 kiloydu ve söz vermesine ragmen hic bisey yapmadi. Bende bi yerden sonra kabalasmaya baslamistim ve bu kabalik üstüne kandirilmislik hissinden dolayi görüsmeyi kestim.

Back
X