• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

Çok güzel zayilamissiniz.Tebrikler, darısı başıma benimde verecek 13 kilom var.

Sakın ameliyat olmayın. Vucudunuzun dengesini bozmayın. bunun yerine daha azimli kararlı hırslı olun bence buna değer. Daha çok hareket daha az unlu gıda tüketin. Ümit Aktaş ın mutluluk iksirleri, Buğday gobegı kıtaplarını okumanızı tavsiye ederim.

Sakın ameliyat olmayın. Vucudunuzun dengesini bozmayın. bunun yerine daha azimli kararlı hırslı olun bence buna değer. Daha çok hareket daha az unlu gıda tüketin. Ümit Aktaş ın mutluluk iksirleri, Buğday gobegı kıtaplarını okumanızı tavsiye ederim.
öneriniz için teşekkür ederim ama hayli zaman geçti 80 kiloya düştüm 30 kilo verdim doktorum Mehmet Akgün ve bir beslenme uzmanım var İstanbul da sürekli beni takip eden arayan her umutsuzlukta beni ayağa kaldıran onlar sayesinde toparlandım artık öyle üstte devlik yok aynalarla barıştım her sabah kendimi daha çok sevdiğimi söyleyerek uyanıyorum :)

Pes etmeden inatla diyet ve spor yaparsaniz verebilirsiniz.
Kilo gebelige engel degil. Ben de kilolu hamile kaldim. Cogu kilolu gebenin aksine hicbir sorun yasamadim.
Ama bu herkeste ayni olmayabilir. Saglik icin siz yine de vermeye bakin.

Bosuna kilo verme %90 diyet , %10 spor demiyorlar.tebrikler tekrardan.Bende de az cok sizdeki gibi insulin direnci var.3 yil gibi bir surede 15 kilo aldim.Kisin 7 sini verdim.Geriye 8-9 kilosu kaldi.
Evet diyet cihazlar cok etkili oldu mutluyum 10 kilom kaldi onun içinde soğuk lipoliz yaptirdim 2 gün önce durmuştu kilo vermem karın bölgesi için sonuçlari burdnda yazarım

Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola

Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım :KK43:
tam benlik bir konu seninle aynı şeyleri yaşıyoruz tabi kilom senin kisi kadar degil

Cok tesekkur ederim kendime geldim cidden.

Bende diyetisyen ve yürüyüş ile 35 kilo verdim. Ben verdiysem herkes verir diyorum inanılmaz bir tatlı ve hazır gıda düşkünlüğüm vardı. Bende kendime geldim diyorum böyle başarı hikayelerini okudukça da seviniyorum. Çeken bilir gerçekten. Üstüne bir şey alamazsın, yedikçe yiyesin gelir, hep bu son dersin hep son ama sonu gelmez bir şişmanlık yani.. Gerçekten siz de tam sırtınızdan yük atmışsınız, bebişiniz var mı peki? :emir_bebek:

Back
X