- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi gunessaime87
Çok güzel zayilamissiniz.Tebrikler, darısı başıma benimde verecek 13 kilom var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları 81 sabah 80 :) hiç sarkmamda yok vücudum sıkı değil ama öyle sarkmalar vücudun yere çekmesi gibi bi durum olmadı :)Çok iyi vermişsin .Kaç kiloya ulastın suan?
öneriniz için teşekkür ederim ama hayli zaman geçti 80 kiloya düştüm 30 kilo verdim doktorum Mehmet Akgün ve bir beslenme uzmanım var İstanbul da sürekli beni takip eden arayan her umutsuzlukta beni ayağa kaldıran onlar sayesinde toparlandım artık öyle üstte devlik yok aynalarla barıştım her sabah kendimi daha çok sevdiğimi söyleyerek uyanıyorum :)Sakın ameliyat olmayın. Vucudunuzun dengesini bozmayın. bunun yerine daha azimli kararlı hırslı olun bence buna değer. Daha çok hareket daha az unlu gıda tüketin. Ümit Aktaş ın mutluluk iksirleri, Buğday gobegı kıtaplarını okumanızı tavsiye ederim.
Güncellendiği için tarihleri göremiyoruz evet çok mutluyumflood olucak ama siz zaiyflamissiniz zatennnnnnn tebrik ederimm![]()
Benimde 10 kilom var hedef o ama durdu vücudum tepkisiz şu ara ama olsun bunada şükür :)Ya bayiliyorum kilo verme basari oykulerine.Cokkk cokkk tebrik ederimm.Bende bi 10 kilo versem super olucakk insallah.
Benimde 10 kilom var hedef o ama durdu vücudum tepkisiz şu ara ama olsun bunada şükür :)
Sadece yürüyüş arada evde dans öyle özel birşey yapmadımCok normall durmasi ama.Birakmayin gidecek onlarda.Spor olarak ne yapmistiniz ?
Sadece yürüyüş arada evde dans öyle özel birşey yapmadım
Evet diyet cihazlar cok etkili oldu mutluyum 10 kilom kaldi onun içinde soğuk lipoliz yaptirdim 2 gün önce durmuştu kilo vermem karın bölgesi için sonuçlari burdnda yazarımBosuna kilo verme %90 diyet , %10 spor demiyorlar.tebrikler tekrardan.Bende de az cok sizdeki gibi insulin direnci var.3 yil gibi bir surede 15 kilo aldim.Kisin 7 sini verdim.Geriye 8-9 kilosu kaldi.
tam benlik bir konu seninle aynı şeyleri yaşıyoruz tabi kilom senin kisi kadar degilMerhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım![]()
Benim hedefim 70 ve suan 10 kilom kalditam benlik bir konu seninle aynı şeyleri yaşıyoruz tabi kilom senin kisi kadar degil
Benim hedefim 70 ve suan 10 kilom kaldi
oooo nekadar da vermişsiniz acil banada tüyolar verin yaBenim hedefim 70 ve suan 10 kilom kaldi
Cok tesekkur ederim kendime geldim cidden. :)Çooooook sevindimmmmm ya vallahi okuduğuma en sevindiğim mesaj bu oldu buradaTebrik ediyorum çok çok.
![]()
Cok tesekkur ederim kendime geldim cidden.