- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Nerden buldun bu resmi ve nesi hoşuna gittiYok yok kızmıyorum istediğin kadar gül canim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden buldun bu resmi ve nesi hoşuna gittiYok yok kızmıyorum istediğin kadar gül canim :)
Yanlış mı okudum acaba dedim ama biraz ağır olmamış mı?Sonuçta eşinin sevgisini hissediyor.Takıntı haline getirmişBu takıntısı size psikolojikmen zamanla zarar vericek yıpratıcak...
İnşallah hırsa gelip zayıflarsınız da sonra da eşiniz cinsellik istediği zamanda siz istemezsiniz ve sonra da eşiniz siz onunla sevişmiyorsunuz diye size boşanma davası açar ve boşar sizi...
Sonra dersiniz ki, keşke şişman halimle beni istemediği zaman onu boşasaymışım dersiniz.
Cinsellik tek tarafın duyduğu bir ihtiyaç değildir, size kadın olduğunuzu hissettirmeyen adamla evli kalmayın...
İnternet ve deli kadınlar :) kız niye ya cogggg tatlı degilmiNerden buldun bu resmi ve nesi hoşuna gitti![]()
Körük depnazim körük..Yanlış mı okudum acaba dedim ama biraz ağır olmamış mı?Sonuçta eşinin sevgisini hissediyor.
Teşekkür ederim
7.takim
Kaşınma sen deKörük depnazim körük..
Nasıl hissediyor peki o sevgiyi? Konu sahibi boşan ozaman benimle kiloluysam dediği zaman, eşide 'hayır saçmalama' dediği zaman mı hissediyor o sevgiyi?Yanlış mı okudum acaba dedim ama biraz ağır olmamış mı?Sonuçta eşinin sevgisini hissediyor.
Hehehhe gel zaten , bakıyorum hemenTamam geldim yazdım hatta.
Şimdi bilmediğim bir ortam
Arkadaşlarına yabancı değil bizden dersen sevinirim![]()
Tatlı tatlıı tabiiiiİnternet ve deli kadınlar :) kız niye ya cogggg tatlı degilmi![]()
Severim ben deli kadınları :)Tatlı tatlıı tabiiii![]()
Yok ya sinirlendim konuyla.ilgilide yazdım :)Şimdi konudan atılıcazz![]()
İyi de seks spordan daha hızlı zayıflatıyor boşuna bahane etmesin hiç kiloyu falan şu anda kaç kilosun ?
Yahu kilolu olsa nolur ne demek olmaz ? Yatağı kullanan kadın ve erkeklerden nefret ediyorumİyi de seks spordan daha hızlı zayıflatıyor boşuna bahane etmesin hiç kiloyu falan şu anda kaç kilosun ?