• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarim ve kocam

Takıntı haline getirmiş :işsiz: Bu takıntısı size psikolojikmen zamanla zarar vericek yıpratıcak...
İnşallah hırsa gelip zayıflarsınız da sonra da eşiniz cinsellik istediği zamanda siz istemezsiniz ve sonra da eşiniz siz onunla sevişmiyorsunuz diye size boşanma davası açar ve boşar sizi...
Sonra dersiniz ki, keşke şişman halimle beni istemediği zaman onu boşasaymışım dersiniz.
Cinsellik tek tarafın duyduğu bir ihtiyaç değildir, size kadın olduğunuzu hissettirmeyen adamla evli kalmayın...
Yanlış mı okudum acaba dedim ama biraz ağır olmamış mı?Sonuçta eşinin sevgisini hissediyor.

eşiniz demekki sizin yazmanızla 36 beden sevıyor.evlenmeden önce o bedende degıldınız aslında sizi öyle kabul etmesi lazımdı şu an kilonuz boyunuza göre cok fazla benimde kilo problemim var bende karatay yapıyorum .sizde vermeye çalışın.keşke tatlı dille söylese bu şekılde sizinle kırıcı konuşmasa.bu durumdan dolayı ayrılcak halınız yok sizde zayıflamaya çalışın hem eşinizin sizi arzulaması için hemde sağlıklı bedene kavuşmak için.bazı adamlar 38 40 beden sever turk erkeklerını genelde hafıf dolgun sevıyor ama bazıları manken gıbı vucut sevıyor olablır 36 beden ona tekabul edıyor.zor bır surec sızı beklıyor 38 beden olmak için yediklerimize dikkat etmeliyiz.kilolu olunca toplum tarafından hemde dıslanıyorsun banada dıyorlar kılo ver kılo aldın. her seferınde soyleyen ınsanlar var cevremde sınır bozucumu evet.belkide onlara inat birdaha o lafı ısıtmemk ıcın zayıflmalıyız.eşinize sakınce soylemeyi deneyin ben zayıflamaya çalışıcam ama lutfen bana destek cık benımle bu sekılde konusunca kendımı kötu hıssedıyorum zayıflamaya hevesım kalmıyor ıcımden bırsey gelmıyor gibi cumleler söyleyeblırsınız .belki sizin hissettiğiniz durumla empatı yaparda bu sekılde konusmaz.inşallah saglıklı bır bedene kavusursunuz :)

Yanlış mı okudum acaba dedim ama biraz ağır olmamış mı?Sonuçta eşinin sevgisini hissediyor.
Nasıl hissediyor peki o sevgiyi? Konu sahibi boşan ozaman benimle kiloluysam dediği zaman, eşide 'hayır saçmalama' dediği zaman mı hissediyor o sevgiyi?
Bence şu daha ağır, 'Sen bir zayıfla da cinsellik ozaman olur..'
Bana fazlaca ağır geldi. Herkes farklı düşünebilir tabi...

eşinin söyleyişi çirkin ama kusura bakmayın ama çokta haklı

benım eşimde kesinlikle kilolu bir eş istemiyor çünkü butun ailesi yiğenleri obez durumda ,

o yuzden hiç açık kapısı yok kadın dediğin bakımlı ve fit olmak zorunda ,

herşeyden vazgeçtim çocucugun için azmedeceksin ve zayflayacaksın ,

zayıfladıkca yeni kıyafetler alacaksın alışveriş yaptıkça moralın daha düzelecek ve kendini daha mutlu ve güzel bulacaksın ,

oğlun buyudugu zaman benım annem çok güzel anne diyecek ( benım kızım çünkü öyle diyor )

lütfen kendini motıve et , bunu muahkkak bir dr eşliğinde yap bilinçli zayıfla ,

ve diyete kesinlikle diyet olarak bakma yeme şeklimi değiştirdim de ve bunu kimseye ama hiç kimseye söyleme ,

kendi içinde başar , çünkü biz kadınlar hem kıskanç hem fesatız o yuzden kimse senı motıve etmez , kendi içinde yemeni değiştir.

hadi bakalım.

Polemik yaratmak istemiyorum ama kadın neden bakımlı ve fit olmak zorunda hayır kadın isterse olur ozaman o kıllı yaratıklar da olsun ne öyle halleri falan kendinizi kandırmayın hanımlar zorunda diye diye yarın obur gün burda aldatıldım şiddet gördüm diye konular açılıyor kimse kusura bakmasın

İyi de seks spordan daha hızlı zayıflatıyor boşuna bahane etmesin hiç kiloyu falan şu anda kaç kilosun ?

ben de senin kilolardayım
yeni 8 kilo zayıflayabildim
ne yaparsa yapsın kilo veremeyen şimdi kilo vermeye başlayan biri olarak şunu söyleyebilirim
kimseye kocan dahil diyete başladığını söyleme :işsiz:
insanlar laflarıyla seni hırslandırdığını düşünüyor ama hiç bir işe yaramıyor daha çok sinir oluyorsun:kızgın:
onu yeme bunu yeme
sen nasıl diyet yapıyorsun
bu kadar yenerek diyet mi olur diye diye seni sinirlendirip daha çok yemene neden oluyorlar:sinirli:

birincisi troid kan testlerine baktır
eğer sana verirlerse ki büyük ihtimal verirler glifor ilacı kullanmaya başla
en başta ekmeği ve hamur işini azalt
ve akşam 6 dan sonra yemek yeme
bana bir tek bunlar yaradı

Back
X