- 5 Şubat 2018
- 9
- 0
- 6
- 39
- Konu Sahibi venezia2017
-
Kendinize bir hobi edinseniz? Veya spora gitseniz. Biraz sosyalleşseniz iyi olur. Yedikce yediren hamurlu unlu sekerli seyleri hic tuketmeyin
Senede 20 ülke gezsem iğne iplik olarak kalırdım herhalde yorucu ve güzel olurdu valla
her yerde bir şey yiyip gelir gelir gelmez de işe başlayıp akşama kadar oturunca olmuyor :)
Valla biz max 7-8 ülkeye gidiyoruz ama dedigin gibi her seyahat dönüşü kilo vermiş oluyorum 20ülkeye iyi kilo alıyormusSenede 20 ülke gezsem iğne iplik olarak kalırdım herhalde yorucu ve güzel olurdu valla
Halk arasındaki tabirle "beni alan aldı, satan sattı" diyorsun yani...haftada 5 gün spor yapardım..salona gitmeye üşendiğim için evde yapardım ve çok güzel kilo vermiştim.şimdi bir yıl oldu koşu bandına çıkmadım evlendiğimden beri.sanki biri beni kollarımdan tutuyor.üzerimde öyle bir ağırlık var ki anlatamam..
Evet bende mutsuzluktan yemek yıyen bırıyım ve bende mutsuz zamanımda 10 kılo aldım ama sonra bu durumdan cok rahatsız oldum kıloyu kendıme yakıstırmadım cunku 30 kıloya yakın vermıstım evlenmeden önce. ama sonra yapıcam dedım ve dıyete basladım evet zor oldu sevdıgım seylerden vazgecmek ama tam kendımı kaptırmısken hamıle kaldım :) artık dogum kılolarımı verırım dıyorum ama ınan suan bıle kılo almak benı bıraz uzuyor kendımı cırkın hıssedıyorum.arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim.Çok severek evlendim.Hala da öyle.Herşeyi mahvetmekten korkuyorum..Saçma sapan sebepler yüzünden.
Tek sorunum aşırı yemek yemem.Sadece yemek düşünmem.Kendimi hiç beğenmiyorum.Eskiden çok güzel olduğumu düşünürdüm.Şimdi kilo alıp en başa dönünce kendimden nefret eder oldum ve bunu eşime yansıtıyorum.Kendime bakamıyorum.Sürekli bahanem var.Onun yerine iyi yemek yapmaya çalışıyorum..
Daha önce 28 kg verip 30 kg aldım neredeyse.Karnım tok olsa da yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.Daha öncede başlık açmıştım.Terapiye de gittim fayda göremedim.Acaba sebebi depresyon mu bilemiyorum.Sürekli mutsuzum ve hayattan keyif alamamaya başladım.
Eşimi çok seviyorum.Sağlığım yerinde.Maddi sıkıntımız yok.Belki yılda 20 ülke geziyorum-en sevdiğim şey seyahat etmek.
Ama şu an içimden hiç bir şey gelmiyor.Eski enerjimi,eski beni o kadar çok özledim ki..Sürekli ağlayasım geliyor.Tekrar yapabileceğime,hayatımı düzene sokabileceğime inanmıyorum sanırım artık.Benim sorunum ne ben de bilmiyorum.Sadece paylaşmak istedim..Umarım her şey düzelir.
O güzel ülkelerde hafif hafif gezmelisiniz bence.Bugün tekrar başlayın .Kilo yük.Bende zayıflamaya çalışıorum.Kilolarınız gittikçe daha iyi hissedeceksiniz.arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim.Çok severek evlendim.Hala da öyle.Herşeyi mahvetmekten korkuyorum..Saçma sapan sebepler yüzünden.
Tek sorunum aşırı yemek yemem.Sadece yemek düşünmem.Kendimi hiç beğenmiyorum.Eskiden çok güzel olduğumu düşünürdüm.Şimdi kilo alıp en başa dönünce kendimden nefret eder oldum ve bunu eşime yansıtıyorum.Kendime bakamıyorum.Sürekli bahanem var.Onun yerine iyi yemek yapmaya çalışıyorum..
Daha önce 28 kg verip 30 kg aldım neredeyse.Karnım tok olsa da yemek yeme ihtiyacı hissediyorum.Daha öncede başlık açmıştım.Terapiye de gittim fayda göremedim.Acaba sebebi depresyon mu bilemiyorum.Sürekli mutsuzum ve hayattan keyif alamamaya başladım.
Eşimi çok seviyorum.Sağlığım yerinde.Maddi sıkıntımız yok.Belki yılda 20 ülke geziyorum-en sevdiğim şey seyahat etmek.
Ama şu an içimden hiç bir şey gelmiyor.Eski enerjimi,eski beni o kadar çok özledim ki..Sürekli ağlayasım geliyor.Tekrar yapabileceğime,hayatımı düzene sokabileceğime inanmıyorum sanırım artık.Benim sorunum ne ben de bilmiyorum.Sadece paylaşmak istedim..Umarım her şey düzelir.
Bekarken 35 kilo verdim. Hamileliğimde 27 kilo aldım. 23 kilosu gitti 7 8 ay oldu. Son 1 aydır bende de yeme isteği oluştu sonrası pişmanlık. Sizin evde yürüyüş bandınızda varmış takın kulaklığınızı yürüyün. Bir haftadır hava güzelse kızımı kangurusuna takıp çıkıyorum bulunduğum yerden dolayı yarım saat en fazla. Bi kere başlasanız devamı gelecek. Daha önce yaptık yine yaparız. Canım bişeyler yemek istediğinde kendime diyorum. Bu zamana kadar yedinde ne oldu. Bu düşünce beni durduruyo. Sizide mutlaka harekete geçirecek bişey vardır.arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?