Evlenip doğum yapınca ve bu sefer o kiloları veremeyince aranız buz gibi olur bu adam bu kafadaysa işin zor. Seni böyle tanımış sevgili olmasaydı o zaman. Kendine bu adamı mı layık görüyorsun?Haklısın ama o pek dert etme degil de sağlığın icin diyerek bir kaç kez konu açtı ben kendim den rahatsız oluyorum başlayıp bırakıyorum bu huyum dan zavgecsem güdecek
Kazağı kafasında parçalasaydın yaaaaaaBunu düşün medim degil tanıştımiz da bu kilom fazla oldu icin bırakmak bile istemiş beni ama hoşlandı icin yapmamış söylememiş Doğum günü du M beden kazak aldım teşekkür falan etti arkasından insalalh bende sana M alirim dedı bozuldum ama pek belli edemedim
Aklım gelme dı degil ah su kalbim de anlasaKazağı kafasında parçalasaydın yaaaaaa
Nezaketin Nsi yok adamda, kendi başına çorap örüyorsun farkında değilsin.
Görmüş verır nasıl sa demiş hoşlandı icin belli etmemiş zaman la kirmadan anlatma çalıştı imalar la geldigimiz durum bu stres bende yemek yeme hissi uyandırıyorSana yanaşırken körmüymüş, görmemiş mi???
Şimdi kalkmış zayıfla diyor
Pardon da eve halı mı alınıyor gelin mi geliyor bu neyin kafası? Annesiyle mi evlenecekmişsin? Ben adamın zihniyeti hiç beğenmedim kurtar kendini şimdiden.annem gelini güzel zayıf istiyo
Uğraşmıştı derken? Neyle?dayım evlendi kadın kilolu du çok uğraşmış ti falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?