Kilolarım

Betal26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
52
25
3
34
Merhaba bayanlar ismim Beril yeni kayıt oldum brnde bir dert var artık büyüdükçe oda büyüdü bende 27 yasında yım erkek arkadaş tanıştım da 92 kilo dum ama o beni 78 sanıyor du kilo mu göstermeyen bir vücûd var ve kilo vermemi istedi vereceğim söyledim ama ben tam tersi tartıda 96 gördüm bugün konuşma arasında sorduğun da veriyorum diyorum hep Mart ortası aileler tanışacak o zaman kadar surem var ben nasıl 60li kilolar düşeceğim

Haklısın ama o pek dert etme degil de sağlığın icin diyerek bir kaç kez konu açtı ben kendim den rahatsız oluyorum başlayıp bırakıyorum bu huyum dan zavgecsem güdecek

canım seni kilon için sevecekse hiç sevmesin.. kendine manken arıyor galiba hayır kendisi üçgen vücut falan mı..
bence aileleri hiç tanıştırmayın bu adam kiloyu takarsa o zaman sen ömür boyu hep diyet yapacaksın hele hamile kalmaya hiç hakkın yok çünkü 2 sene rahat kilolu geçiyo bu süreç bu esnada napacak paşamız..
bence yol yakınken geri dön seni herhalinle kabul edecek biriyle hayatını birleştir..

Marta kadar sağlıklı 30 kilo vermeniz imkansız az yiyin spor yapın toparlanır baya vücut.Ayrıca erkek arkadaşınız sizi böyle görmüş beğenmiş baskı kurmasına izin vermeyin haddini bilsin.

Kilo vermek cok kolay bana sorarsanız, saglıklı beslenirseniz cok da iyi hissedersiniz. (bende verdim oldukça fazla) Ama asıl önemli olan neden sizden bunu istiyor bu bana cok doğru gelmedi.Tabiki sorgulamak haddim değil. Şunu şöle yapın bunu böyle yapın demicem, kilo vermekle ilgili diyetisyenler ve hekimler bile ayrıma düşüyor. Ben hekimlerden yanayım o ayrı =) kaldı ki herkesin vucudu ve rahatsızlıkları farklıdır.Kendinizi sevin yeter bence gerisi gelecektir.

Bunu düşün medim degil tanıştımiz da bu kilom fazla oldu icin bırakmak bile istemiş beni ama hoşlandı icin yapmamış söylememiş Doğum günü du M beden kazak aldım teşekkür falan etti arkasından insalalh bende sana M alirim dedı bozuldum ama pek belli edemedim

Haklısın ama o pek dert etme degil de sağlığın icin diyerek bir kaç kez konu açtı ben kendim den rahatsız oluyorum başlayıp bırakıyorum bu huyum dan zavgecsem güdecek
Evlenip doğum yapınca ve bu sefer o kiloları veremeyince aranız buz gibi olur bu adam bu kafadaysa işin zor. Seni böyle tanımış sevgili olmasaydı o zaman. Kendine bu adamı mı layık görüyorsun?

Kazağı kafasında parçalasaydın yaaaaaa
Nezaketin Nsi yok adamda, kendi başına çorap örüyorsun farkında değilsin.

Açıklaması su ben kilo takıntım Yok evlenince de verır sın annem gelini güzel zayıf istiyo dayım evlendi kadın kilolu du çok uğraşmış ti falan filan demişti tanıştmiz zamanlar kendisi baya zayıf 1.78 68 kilo yanında kilo durdum bariz mutsuz bu durumdan bende rahatsız oluyorum cozum bulmak istıyorum

Ne kadar kırıcı kimse sizden fiziki görüntünğzle alakalı istekte bulunamaz sizi strese sokmuş ben ayıpladım tam tersi sizi iyi hissettirmesi gerekirdi

Sana yanaşırken körmüymüş, görmemiş mi???

Şimdi kalkmış zayıfla diyor

Dediği destek motive ederim seni hep diyo mesela su halim le foto atıyorum süzülmüş sun belli iyi oldu bak böyle diyo ama tsni gündem 4 kilo fazlayım malesef

Sana yanaşırken körmüymüş, görmemiş mi???

Şimdi kalkmış zayıfla diyor
Görmüş verır nasıl sa demiş hoşlandı icin belli etmemiş zaman la kirmadan anlatma çalıştı imalar la geldigimiz durum bu stres bende yemek yeme hissi uyandırıyor

Yerinizde olsam bir guzel kilo verip burhan altintopun dedigi gibi dehlerdim kendisini. Insanlari dis gorunusuyle yargilayacak kadar sig biriyse bastan sizinle birlikte olmamalıydı. Kendinizi suclu hissetmeyin. Bir doktora gidip gerekli testleri yaptirin ve sagliginiz icin uygun olan kiloyu yakalamaya calisin. O dengesiz de size yaptigini hayati boyunca unutamasin

cnm unutma şimdiden böyle olursa ilerisi hepten yaş.
aşk insanın karşısındaki insanın görüntüsü,durumu,mevkisi ne olursa olsun zamana ve mekana yenilmemesi gereken bir duygu.

annem gelini güzel zayıf istiyo
Pardon da eve halı mı alınıyor gelin mi geliyor bu neyin kafası? Annesiyle mi evlenecekmişsin? Ben adamın zihniyeti hiç beğenmedim kurtar kendini şimdiden.
dayım evlendi kadın kilolu du çok uğraşmış ti falan
Uğraşmıştı derken? Neyle? Kadına ulaşmada dayının sıkıntısı olmasın? Neyse fazla yazmayayım banlanıcam müstakbel kv adayının zayıflık takıntısı yüzünden.

Aslında biraz suç bende hanımlar kilom eksik söyleyen ben veririm kilo problem etmeyelim diyen de bendim o da peki verirsen iyi olur dedı hep en iyisi diyet uzmanı danışmak kısa sürede sağlıklı kilo verme çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…