ama unutma ki bu adam için görüntü önemli. yarın daha ince sıfır beden birinden yeşil ışık alırsa ne olacak?Aslında biraz suç bende hanımlar kilom eksik söyleyen ben veririm kilo problem etmeyelim diyen de bendim o da peki verirsen iyi olur dedı hep en iyisi diyet uzmanı danışmak kısa sürede sağlıklı kilo verme çalışmak
Annesi uğraşmış dayısı ıle kilo lu kız la evlendi icin aman banlanma ben kendimi de iliski süzgeçsem iyi olacakPardon da eve halı mı alınıyor gelin mi geliyor bu neyin kafası? Annesiyle mi evlenecekmişsin? Ben adamın zihniyeti hiç beğenmedim kurtar kendini şimdiden.
Uğraşmıştı derken? Neyle?Kadına ulaşmada dayının sıkıntısı olmasın? Neyse fazla yazmayayım banlanıcam müstakbel kv adayının zayıflık takıntısı yüzünden.
siz sürekli gergin bir ilişki ,huzursuz bir birlikteliğe hazır mısınız?Annesi uğraşmış dayısı ıle kilo lu kız la evlendi icin aman banlanma ben kendimi de iliski süzgeçsem iyi olacak
sabahattin ali nin değirmen hikayesini okumanızı öneririm.Tek olumsuz luk kilolarım bide adam veriyorum diyorum ve üstüne kilo alıyorum önce kendim icin vermem gerek sevgi olmasa arada çok tskılır üzülürdüm ama suan düşündüm vermiş olsam kilo mu acaba nasıl karşılar daha çok mu sever gb seyler düşünüyorum hep
Merhaba bayanlar ismim Beril yeni kayıt oldum brnde bir dert var artık büyüdükçe oda büyüdü bende 27 yasında yım erkek arkadaş tanıştım da 92 kilo dum ama o beni 78 sanıyor du kilo mu göstermeyen bir vücûd var ve kilo vermemi istedi vereceğim söyledim ama ben tam tersi tartıda 96 gördüm bugün konuşma arasında sorduğun da veriyorum diyorum hep Mart ortası aileler tanışacak o zaman kadar surem var ben nasıl 60li kilolar düşeceğim
Brnce seviyoruz anlaşamadığımız hiç bir konu yok başka aslında kendisi uyum lu anlayışlı takıntısı var kilo karşı mesela hamıle kaldım ne olacak dedim de hamilelik de serbest o mecburi aldın kilo beraber veririz yürüyüşle falan der şeker paket gıda bir de fazla su içme yapabilsem hersey düzelecek diye düşünüyorumSağlıklı olmak için vermek istiyorsanız tabi ki verin.
Ama bu ilişkiye şartlı başlanmış gibi geldi.
Yani karşı taraf sen kilo verirsen senle devam ederim istemiş gibi geldi.
Ya siz de buna başlarda razıydınız ya da kabul etsin diye tamam dediniz hangisi bilemedim.
Siz birbirinizi seviyor musunuz emin olamadım.
Çünkü çevremde kadın kilolu erkek normal kiloda bir ilişki var.O erkek o kadına hiç kilo ver demedi 5 yıllık evliler hatta kadın biraz daha kilo aldı hamilelikten dolayı.
Bence önce çift olarak duygularınızı tahlil edin.
Yoksa kiloyu verirsiniz.
Kilo için de rafine şekeri kesin.
Sadece ara öğün niyetine canınız çok şeker isterse hurma yiyin.
Bende öyle yapıyorum şekeri az arar oldum vücut alışıyor ve günde düzenli en az 2 litre su için.
Ve tabi ki fast food yok hâliyle orta karar bir menü toplam 1500 kalori bizim almamız gereken günlük kalori zaten 2bin civarı.
Ben ayda bir kere yeme izni veriyorum kendime o da çok canım çekerse..
Ama benim kilom çok yok.Yaşım otuz üstü olduğu için kilo koruma uyguluyorum haliyle metabolizma yavaşladı.bence siz bir süre fast food tercih etmeyin..
Ama asıl sorun duygularınız.
Birbirinizi gerçekten seviyor musunuz?
Sizi anlamayan bu adam ile ömür geçmez. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen adam ileride en kucuk birseyde size sıkıntı cikartir.Tek olumsuz luk kilolarım bide adam veriyorum diyorum ve üstüne kilo alıyorum önce kendim icin vermem gerek sevgi olmasa arada çok tskılır üzülürdüm ama suan düşündüm vermiş olsam kilo mu acaba nasıl karşılar daha çok mu sever gb seyler düşünüyorum hep
+++Sizi anlamayan bu adam ile ömür geçmez. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen adam ileride en kucuk birseyde size sıkıntı cikartir.
Tabiki sağlığınız icin zayıflayin ama bunu bir adam dedi diye değil kendiniz istiyorsunuz diye yapın. Onun kalıpları içine girmeyin çünkü ileride Allah korusun basiniza bir sağlık problemi gelse bu adam sizi bırakır gider
Brnce seviyoruz anlaşamadığımız hiç bir konu yok başka aslında kendisi uyum lu anlayışlı takıntısı var kilo karşı mesela hamıle kaldım ne olacak dedim de hamilelik de serbest o mecburi aldın kilo beraber veririz yürüyüşle falan der şeker paket gıda bir de fazla su içme yapabilsem hersey düzelecek diye düşünüyorum
Onun seni bırakma lütfu varsa sizin de onu bırakma ve haddini bildirme hakkınız var biliyorsunuz değil mi? 96 değil 196 olsan seven sever sevmeyen bahane bulurBunu düşün medim degil tanıştımiz da bu kilom fazla oldu icin bırakmak bile istemiş beni ama hoşlandı icin yapmamış söylememiş Doğum günü du M beden kazak aldım teşekkür falan etti arkasından insalalh bende sana M alirim dedı bozuldum ama pek belli edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?