Kilolarım

ama unutma ki bu adam için görüntü önemli. yarın daha ince sıfır beden birinden yeşil ışık alırsa ne olacak?

Annesi uğraşmış dayısı ıle kilo lu kız la evlendi icin aman banlanma ben kendimi de iliski süzgeçsem iyi olacak

Annesi uğraşmış dayısı ıle kilo lu kız la evlendi icin aman banlanma ben kendimi de iliski süzgeçsem iyi olacak
siz sürekli gergin bir ilişki ,huzursuz bir birlikteliğe hazır mısınız?

Tek olumsuz luk kilolarım bide adam veriyorum diyorum ve üstüne kilo alıyorum önce kendim icin vermem gerek sevgi olmasa arada çok tskılır üzülürdüm ama suan düşündüm vermiş olsam kilo mu acaba nasıl karşılar daha çok mu sever gb seyler düşünüyorum hep

sabahattin ali nin değirmen hikayesini okumanızı öneririm.
orada gerçek aşkı bulacaksınız.
gerçek aşkın şekli yoktur ki.....

bu sizinkisi el gün ne der rezil olmayalım nişanda düğünde meselesi işte.

Sağlıklı olmak için vermek istiyorsanız tabi ki verin.
Ama bu ilişkiye şartlı başlanmış gibi geldi.
Yani karşı taraf sen kilo verirsen senle devam ederim demiş gibi geldi.
Ya siz de buna başlarda razıydınız ya da kabul etsin diye tamam dediniz hangisi bilemedim.
Siz birbirinizi seviyor musunuz emin olamadım.
Çünkü çevremde kadın kilolu erkek normal kiloda bir ilişki var.O erkek o kadına hiç kilo ver demedi 5 yıllık evliler hatta kadın biraz daha kilo aldı hamilelikten dolayı.
Bence önce çift olarak duygularınızı tahlil edin.
Yoksa kiloyu verirsiniz.
Kilo için de rafine şekeri kesin.
Sadece ara öğün niyetine canınız çok şeker isterse hurma yiyin.
Bende öyle yapıyorum şekeri az arar oldum vücut alışıyor ve günde düzenli en az 2 litre su için.
Ve tabi ki fast food yok hâliyle orta karar bir menü toplam 1500 kalori bizim almamız gereken günlük kalori zaten 2bin civarı.
Ben ayda bir kere yeme izni veriyorum kendime o da çok canım çekerse..
Ama benim kilom çok yok.Yaşım otuz üstü olduğu için kilo koruma uyguluyorum haliyle metabolizma yavaşladı.bence siz bir süre fast food tercih etmeyin..
Ama asıl sorun duygularınız.
Birbirinizi gerçekten seviyor musunuz?

Son düzenleme:
Brnce seviyoruz anlaşamadığımız hiç bir konu yok başka aslında kendisi uyum lu anlayışlı takıntısı var kilo karşı mesela hamıle kaldım ne olacak dedim de hamilelik de serbest o mecburi aldın kilo beraber veririz yürüyüşle falan der şeker paket gıda bir de fazla su içme yapabilsem hersey düzelecek diye düşünüyorum

Sizi anlamayan bu adam ile ömür geçmez. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen adam ileride en kucuk birseyde size sıkıntı cikartir.
Tabiki sağlığınız icin zayıflayin ama bunu bir adam dedi diye değil kendiniz istiyorsunuz diye yapın. Onun kalıpları içine girmeyin çünkü ileride Allah korusun basiniza bir sağlık problemi gelse bu adam sizi bırakır gider

+++
+++

Tsk ederim hanımlar dedikleriniz tartıp düşünülüp ilişkime sekil vereceğim

Erkek gercekten sevse kiloya takılmazdi saglik sorunu çıkmadıgi sürece. En yakın ornegim Ablam, doğum sonrası aldığı kiloları veremedi ve üstüne aldı biz ailesi olarak müdahale etsek bile eşi anında bize karşı çıkıyor karima karismayin diye. Haa zayıflamak için bir girisime kendi girerse yine en büyük destekçisi eşi olur.

Diğer bir alternatif olarak buna sevgiliniz değil annesi takıyor diye takılıyor diyelim buda büyük bir sıkıntı. Adam sizi seviyor olsa bile ailesinin boyle bir konuda bile görüşü onemli ise ileride annesi ne derse yine onu yapar ve sizi malesef mutsuz bir beraberlik bekler hele ki iş ciddiye binince sular tamamen isinir

Anladım kiloya karşı takıntısı var.
Şimdi şöyle oldu sanırım.Size kilo takıntısı olduğunu dedi ve siz de ilişkiye başlamadan kilo veririm denediniz adama güven verdiniz.
O zaman karşı taraf size bu takıntısını söylemişse ben sizin erkek arkadaşsınız olsam sözünüzü tutmanızı beklerdim.
(Eğer önceden bu takıntısını bilip kilo veririm dedi iseniz)
Ayrıca sizde duygusal yeme problemi olabilir.
Bunun için yardım şart.Çünkü ne kadar kilo da verseniz ciddi bir tetikleyici karşısında yeniden duygusal yeme atağı olabilir.
Ama sizi asıl strese sokan yalan söylemeniz.
Bence açık açık erkek arkadaşınızla konuşun ve kilo vermek için azimleyseniz de size destek olmasını isteyin.
Sonra da bir diyestisyene gidin size program verecektir ona da uydunuz mu bence kilo verilir.
Ama erkek arkadaşınızla açık açık konuşun.
Çünkü yalanınızı siz söylemeden yakalar ise geriye dönüş olmayabilir.

İlerde bu çocuk annem dışarı çıkmamızı istemiyor çıkmayalım hatta annem şu halıyı beğenmiyor almayalım diyecek biliyorsun dimi.... ama nafile ya sen beni bu kiloyla kim sever diye gözlerini kapatmışsın ya da çok kötü aşıksın geleceği öngöremiyorsun

Canım eğer kilo vermen durduysa sana kabak detoksunu tavsıye ederim 3 gun yapıyorsun 3 4 kılo gıdıyor. Sonra tartıda eksıyı gördükçe motıven yukselıyor ve daha saglıklı yemeye baslıyorsun. Instagramda kadın bır dıyetısyenın sayfasını takıp edıyorum bunu da orda gordum yaptım 3 kılom gıttı 3 gunde. Sımdıde kendımı tutuyorum yavas yavas gıdıyor kılolar.

Kafaya koyup spor diyet başlayacaksın yani yapacak birşey yok. Ve sonrasında da dikkat etmelisin. Bu tarz erkekler evlendi mi çok rahat aşagılıyorsa, begenmiyorlar eşlerini sonra. Kendine güveniyorsan başla diyete. Mumun, sevgilin tartıya çık diyesiye kadar yanar çünkü..

Eski erkek arkadaşım da bana diyorsdu maşallah duba gibisin falan baya espiri arası laf sokuyodu önce onu sutladım sonra kiloları evlenme tekliflerimi öi almadım yalvarmalar yakarmalar dedim bu fizikle dana mı bakarım Allah ın krosu işin özeti kendin için ver kilo verdikçe mutluluk hissi geliyor

Onun seni bırakma lütfu varsa sizin de onu bırakma ve haddini bildirme hakkınız var biliyorsunuz değil mi? 96 değil 196 olsan seven sever sevmeyen bahane bulur

Diyetisyene gidin 3 ay da 15 kilo verebilirsiniz .belki daha fazla verilir. Yakinimda verenler cok var . Verdikce yagdan gidiyor ve motive oluyorsun. Hic Hic te zor degil. Bunu yapabilirsin ,once kendi sagligin ve gelecegin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…