kilolarıma dur demenın vaktı!!

kılo verdemedı yanı cok begenıyorum falan derdı hep yuzum guzel dıye kapatıyor sanıyordum aslında bıraz oda balık etlı kızlardan hoslanıyorum falan dıyordu sonra sısmansın demeye basladı sonra tartıstık ayrıldım ondan hala yalvarıyor suan

Ya sewiyodur sorun o değil ki zatn sewiyolar diyorum ya bir süre sonra kadın olarak görmüyolar ya o kdr acı ki anlatamam daha çok yol var önünüzde bu yolları kilolu biri olarak gecen biriyim ve inanın cok zor hersey engel hersey sorun hersey üzüntü ve her mutsuzlugunun altında direk veya dolaylı olarak kilolu olman var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya sewiyodur sorun o değil ki zatn sewiyolar diyorum ya bir süre sonra kadın olarak görmüyolar ya o kdr acı ki anlatamam daha çok yol var önünüzde bu yolları kilolu biri olarak gecen biriyim ve inanın cok zor hersey engel hersey sorun hersey üzüntü ve her mutsuzlugunun altında direk veya dolaylı olarak kilolu olman var

umarım hersey yoluna gırer hepımız ıcın

Ablacim sen kac kilosun ki ve evlimisin ?

Bence kensimizi sevmemiz için başkalarından izin almak zorunda değiliz. Ben de şu an 164 boyunda 75 kiloyum ailem çok şişmansın diyor ama bence çok da önemli değil bence millet kafyı yemiş :D

Back
X