kilolarımdan korkuyorum

yildiz.yildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
22
0
86
Çanakkale
Arkadaşlar, benim doğuma 10 gün kaldı, 15 kilo aldım, normal doğum olacak, doğum sonunda kaç kilo vermiş olurum. Birde doğumdan geriye kalan kiloları nasıl verdiniz, diyet önerilerinize ihtiyacım var, çok korkuyorum çoooooooooooook

dogumda ve sonraki ilk iki hafta toplam 9 10 kilo gidiyor bence simdiden bunlari kafana takma.cok kilo da almamissin ben 12 kilo almistim 3kilo fazlam var oglum da iki aylik emzirdice gidermis

caınım hayırlısıyla doğum yap da kilolar kolay emzirerk zayıflayabilirsin.bende ikinci hamileliğimde 15 kilo almıştım hepsini verdim.allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin.

Bende 10 kilo kadar verildigini biliyorum ilk bir hafta.Bende 11 kilo aldim doktorun dedigine gore 13 ile bitirirmisim diyette oldugum icin.Ben o yuzden kafaya takmiyorum zaten simdi bile diyetteyim birazcik disimizi siktikmi sorun olmaz bence hemen veririrz

rekor bende herhalde ben 25 kg aldım hamılelıgım boyunca ve 6 subatta dogum yaptım sımdıye kadar 15 kg verdım ama 10 bende saklı hala ama yavas yavas verıyorum emzırdıkce ve kanama olduug surece gıdıyo kılolar

umarım ben de veririm kilolarımı. hep seneye giyerim diye bir şeyler alıp duruyorum umarım seneye gerçekten giyebilirim. yoksa uzaktan bakıp duracam aldıklarıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…