Merhaba, ben gebelik zehirlenmesiyle 36+4 te doğum yaptım. Oğlum 5 güm kuvözde kaldı. Ne desem kalbine derman olmayacak bu konuda biliyorum. Ben çok şükür ağır bir tabloyla karşılaşmadım gebeliğimin sonuna doğru gerçekleştiği için ve doktorumuz anında anlayıp müdahale ettiğin için bugün oğlum ve ben gayet iyiyiz. Rabbim inşallah size de mutlulukla sağlıkla neşeyle bu günleri yaşatır. Sadece şunu söyleyebilirim ki o süte bebeğinizin çok ihtiyacı olucak. Yanınıza geldiğinizde şuan önlem almazsanız birde bu üzüntülere bir yenisi daha eklenebilir. Herkes başka bir şey söylüyor ama benim kendi tecrübemde süt için olay tamamen su, uyku, huzur. Bulgur, dereotu, dut çayı gibi ürünlerinde arttırdığını düşünüyorum ama temeli 3 u’lar. Bebeğiniz şuan sizin yanınızdan sonra olabilecek en güvenli yerde ona kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Power pumping yapabilirsiniz youtube da videoları var. Sütü arttırıp poşetleyip buzdolabına kaldırabilirsiniz. Şuan elinizden gelecek tek şey dua etmek ve bunu yapmak olur. Bebeğinizle kavuştuğunuzda birde bunu düşünmeyecek olursunuz.
Son olarak rabbim sağlıkla kavuştursun